Co erotika v Matízkovi?

Moderátor: Blue Lanos

milko

Co erotika v Matízkovi?

Příspěvek od milko »

Ma někdo zkušenost :lol:
Reklama

Rado

Příspěvek od Rado »

No tak to tazko :?
Jedine pri matizkovi :lol:
to sa uz da
Matiz SE 99 zelena metla - stale sa na nom pracuje
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

To je vozitko sice hezke, ale tak malinko antikoncepcni :lol: :lol:
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
Docent

Re: Co erotika v Matízkovi?

Příspěvek od Docent »

milko píše:Ma někdo zkušenost :lol:
jj, zkoušel jsem EDGE, tak jsem měl na kolenou notebook, vedle sebe Nokii a koukal na freefoto.cz :lol: .
Docent

Příspěvek od Docent »

Akri píše:To je vozitko sice hezke, ale tak malinko antikoncepcni :lol: :lol:
Možná přes přední blatník - jako v tom Fiatu v jednom z dílů Básníků... :twisted: .
Rado

Příspěvek od Rado »

Alebo das dvoch matizkov vedla seba, schudnes,
visadis dvere a mozno by sa na zadnych sedankach dalo nieco poriesit :lol: :lol: :lol:
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Panové srandičky na to by vás užilo, ale ja to myslím vážně :(
Rado

Příspěvek od Rado »

Panové srandičky na to by vás užilo, ale ja to myslím vážně
to sa aj da? :lol:

No dobre...skusim.
Raz sa moja priatelka prezliekala v zadu v aute a ja som nevedel ci sa mam pozerat radsej dozadu alebo dopredu. :?:
No a to je asi vsetko z erotiky v matizkovi :roll:
milosh

Příspěvek od milosh »

myslim ze tam je mozna maximalne AUTO-EROTIKA :lol:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Miloši, vždyť Ty ani nevíš, co to je... :lol:

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Pánové vlastní zkušenost:
Nevím jak v Matízkovi,již jsem trochu v letech na tuto činnost,ale za mlada jsem erotiku prováděl v Trabantu,kde jsem měl udělanou vlastní lůžkovou úpravu,mimochodem perfektní a tam jsem žádný problém s touto činností neměl.Matíz bez úpravy asi vhodný není.A mezi námi deka se do kufru vejde,tak proč se tísnit.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Ehm, nooo, jak bych to rekl nejlip? :lol:

JDE TO !!!!!!! ;)
Habron

Příspěvek od Habron »

Robert píše:Ehm, nooo, jak bych to rekl nejlip? :lol:

JDE TO !!!!!!! ;)
Tak to bych chtěl vidět :lol:
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

Podle mně to musí jít. Takže bych navrhoval několik možností. Jednak na šířku. Položit partnerku kolmo ke směru jízdy na záda a levá noha může bejt za zadnim oknem a pravá prostrčená mezi předníma sedačkama dopředu, případně o ně jenom zapřená. Výhoda je ta, že se může člověk zapřít nohama ale hrozí buďto proskočení dveřma ven nebo placatá hlava partnerky. Osobně provozuju ve všech autech, Matese jsem ještě netestnul.
Druhá možnost je možná schůdnější: partnerka musí dozadu doprostřed a nohy si dá na přední sedačky vedle opěrek hlavy. Stačí zakleknout vzadu někam doprostřed a snad se dílo podaří. Mates je ale dost úzkej a hrozí, že při nápřahu člověk uvízne mezi předníma sedačkama. Jednou se mi zase zasekly chodidla pod předníma sedačkama. To pak chce nechat opadnout emoce, erekci a otoky a pomalu se vyprostit, jinak hrozí zlomeniny snad čehokoliv.
Přez přední blatník to asi nepůjde páč Mates nemá čumák. Jo a jako poslední poku bych doporučil vepředu orál. Stačí mít sílu a bejt rychlej a partnerka mít dlouhý vlasy. Tam je zase výhoda že je Mates úzkej, páč já jí v Nubiře málem prodil naruby hrudník s lopatkama, díky loketní opěrce.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
jakub

Příspěvek od jakub »

Krtek píše:Podle mně to musí jít. Takže bych navrhoval několik možností. Jednak na šířku. Položit partnerku kolmo ke směru jízdy na záda a levá noha může bejt za zadnim oknem a pravá prostrčená mezi předníma sedačkama dopředu, případně o ně jenom zapřená. Výhoda je ta, že se může člověk zapřít nohama ale hrozí buďto proskočení dveřma ven nebo placatá hlava partnerky. Osobně provozuju ve všech autech, Matese jsem ještě netestnul.
Druhá možnost je možná schůdnější: partnerka musí dozadu doprostřed a nohy si dá na přední sedačky vedle opěrek hlavy. Stačí zakleknout vzadu někam doprostřed a snad se dílo podaří. Mates je ale dost úzkej a hrozí, že při nápřahu člověk uvízne mezi předníma sedačkama. Jednou se mi zase zasekly chodidla pod předníma sedačkama. To pak chce nechat opadnout emoce, erekci a otoky a pomalu se vyprostit, jinak hrozí zlomeniny snad čehokoliv.
Přez přední blatník to asi nepůjde páč Mates nemá čumák. Jo a jako poslední poku bych doporučil vepředu orál. Stačí mít sílu a bejt rychlej a partnerka mít dlouhý vlasy. Tam je zase výhoda že je Mates úzkej, páč já jí v Nubiře málem prodil naruby hrudník s lopatkama, díky loketní opěrce.
no konecne konec teorii a priklady z praxe ...
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“