Co erotika v Matízkovi?
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Re: Co erotika v Matízkovi?
jj, zkoušel jsem EDGE, tak jsem měl na kolenou notebook, vedle sebe Nokii a koukal na freefoto.cz .milko píše:Ma někdo zkušenost
myslim ze tam je mozna maximalne AUTO-EROTIKA
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Pánové vlastní zkušenost:
Nevím jak v Matízkovi,již jsem trochu v letech na tuto činnost,ale za mlada jsem erotiku prováděl v Trabantu,kde jsem měl udělanou vlastní lůžkovou úpravu,mimochodem perfektní a tam jsem žádný problém s touto činností neměl.Matíz bez úpravy asi vhodný není.A mezi námi deka se do kufru vejde,tak proč se tísnit.
Nevím jak v Matízkovi,již jsem trochu v letech na tuto činnost,ale za mlada jsem erotiku prováděl v Trabantu,kde jsem měl udělanou vlastní lůžkovou úpravu,mimochodem perfektní a tam jsem žádný problém s touto činností neměl.Matíz bez úpravy asi vhodný není.A mezi námi deka se do kufru vejde,tak proč se tísnit.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Podle mně to musí jít. Takže bych navrhoval několik možností. Jednak na šířku. Položit partnerku kolmo ke směru jízdy na záda a levá noha může bejt za zadnim oknem a pravá prostrčená mezi předníma sedačkama dopředu, případně o ně jenom zapřená. Výhoda je ta, že se může člověk zapřít nohama ale hrozí buďto proskočení dveřma ven nebo placatá hlava partnerky. Osobně provozuju ve všech autech, Matese jsem ještě netestnul.
Druhá možnost je možná schůdnější: partnerka musí dozadu doprostřed a nohy si dá na přední sedačky vedle opěrek hlavy. Stačí zakleknout vzadu někam doprostřed a snad se dílo podaří. Mates je ale dost úzkej a hrozí, že při nápřahu člověk uvízne mezi předníma sedačkama. Jednou se mi zase zasekly chodidla pod předníma sedačkama. To pak chce nechat opadnout emoce, erekci a otoky a pomalu se vyprostit, jinak hrozí zlomeniny snad čehokoliv.
Přez přední blatník to asi nepůjde páč Mates nemá čumák. Jo a jako poslední poku bych doporučil vepředu orál. Stačí mít sílu a bejt rychlej a partnerka mít dlouhý vlasy. Tam je zase výhoda že je Mates úzkej, páč já jí v Nubiře málem prodil naruby hrudník s lopatkama, díky loketní opěrce.
Druhá možnost je možná schůdnější: partnerka musí dozadu doprostřed a nohy si dá na přední sedačky vedle opěrek hlavy. Stačí zakleknout vzadu někam doprostřed a snad se dílo podaří. Mates je ale dost úzkej a hrozí, že při nápřahu člověk uvízne mezi předníma sedačkama. Jednou se mi zase zasekly chodidla pod předníma sedačkama. To pak chce nechat opadnout emoce, erekci a otoky a pomalu se vyprostit, jinak hrozí zlomeniny snad čehokoliv.
Přez přední blatník to asi nepůjde páč Mates nemá čumák. Jo a jako poslední poku bych doporučil vepředu orál. Stačí mít sílu a bejt rychlej a partnerka mít dlouhý vlasy. Tam je zase výhoda že je Mates úzkej, páč já jí v Nubiře málem prodil naruby hrudník s lopatkama, díky loketní opěrce.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
no konecne konec teorii a priklady z praxe ...Krtek píše:Podle mně to musí jít. Takže bych navrhoval několik možností. Jednak na šířku. Položit partnerku kolmo ke směru jízdy na záda a levá noha může bejt za zadnim oknem a pravá prostrčená mezi předníma sedačkama dopředu, případně o ně jenom zapřená. Výhoda je ta, že se může člověk zapřít nohama ale hrozí buďto proskočení dveřma ven nebo placatá hlava partnerky. Osobně provozuju ve všech autech, Matese jsem ještě netestnul.