Motor 1,5 8V
Moderátor: Blue Lanos
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Motor 1,5 8V
Nevite nahodou nekdo, jaka je cena noveho motoru?
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
- Reklama
- Blue Lanos
to teda ani ja netusim co si to ten volik vymyslel
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Tady se nám někdo zbláznil Já říkal, že těch pár horkých dní co letos byly někoho dostaneAkri píše:Koupim si zaves, novej motor , vezmu vozejk za auto, nalozim motor a kluky ze servisu a budu jezdit sprinty, pred zavodem mi prehodi zavodni motor, ja ujedu tech 400m a zas hodi zpet ten puvodni a jedem dom
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
sakra, koho tim myslelMareman píše:Tady se nám někdo zbláznil Já říkal, že těch pár horkých dní co letos byly někoho dostaneAkri píše:Koupim si zaves, novej motor , vezmu vozejk za auto, nalozim motor a kluky ze servisu a budu jezdit sprinty, pred zavodem mi prehodi zavodni motor, ja ujedu tech 400m a zas hodi zpet ten puvodni a jedem dom
AKRI - (byl) Muž z Ria !
Ale to víš, že tebe ne Ty teď pěkně pudeš na procházku a pan ošetřovatel tě pak odvede do cel...éééé teda na pokojAkri píše:sakra, koho tim myslelMareman píše:Tady se nám někdo zbláznil Já říkal, že těch pár horkých dní co letos byly někoho dostaneAkri píše:Koupim si zaves, novej motor , vezmu vozejk za auto, nalozim motor a kluky ze servisu a budu jezdit sprinty, pred zavodem mi prehodi zavodni motor, ja ujedu tech 400m a zas hodi zpet ten puvodni a jedem dom
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele: