som tu novy a mam par otazok
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
som tu novy a mam par otazok
Pred tyzdnom som si kupil Nexiu sedan(som stastny ze ju mam, je to predsa len lepsie vozenie ako favorit ) a mam par otazok.
1. mozem pisat s diakritikou, alebo je lepsie bez nej??? (hlupa otazka, ale niekomu to nemusi zobrazovat spravne)
2. kde najdem cislo motora??? (mam 1.5 DOHC)
3. na palubovke mi nesvieti podsvietenie vystrazneho trojuholnika, nastavovanie svetiel a nastavovanie cyklovania stieracov. Je to tak spravne??? (nerad by som zbytocne rozoberal palubku)
4. Maju byt podsvietene aj tlacidla otvarania kufra a nadrze???
Dakujem za odpovede
1. mozem pisat s diakritikou, alebo je lepsie bez nej??? (hlupa otazka, ale niekomu to nemusi zobrazovat spravne)
3. na palubovke mi nesvieti podsvietenie vystrazneho trojuholnika, nastavovanie svetiel a nastavovanie cyklovania stieracov. Je to tak spravne??? (nerad by som zbytocne rozoberal palubku)
Dakujem za odpovede
Naposledy upravil(a) nio dne úte dub 26, 2005 21:37, celkem upraveno 1 x.
Casablanca biela - sedan Nexia DOHC s LPG predana
Skoda Fabia Combi
Skoda Fabia Combi
- Reklama
číslo motoru nevim ani já kde je, na palubovce maj svítit všechna tlačítka (opravy a návody najdeš zde na fóru nebo na www.nexiaclub.com)a otevírání kufru a nádrže svítit nemá.
piš jak ti zobák narostl
S Nexií je každý štastný.
piš jak ti zobák narostl
S Nexií je každý štastný.
Re: som tu novy a mam par otazok
Co sa tyka podsvietenia trojuholnika a cyklovaca a nast svetiel vo vnutri su male ziarovecky.daju sa kupit v kazdej predajni s ND.nio píše:Pred tyzdnom som si kupil Nexiu sedan(som stastny ze ju mam, je to predsa len lepsie vozenie ako favorit ) a mam par otazok.
Dakujem za odpovede
Je tu nejaký vyhľadávač???
Má to tu už 14 strán a na každej je okolo 50 prispevkov, to je okolo 700 prispevkov.
Ináč vzdávam hold administrátorom a všetkým prispievateľom, že udržujú toto fórum na takej vysokej úrovni. Prečítal som tu už veľa príspevkov a som nadmieru spokojný s informáciami a radami, ktoré som sa dočítal.
Má to tu už 14 strán a na každej je okolo 50 prispevkov, to je okolo 700 prispevkov.
Ináč vzdávam hold administrátorom a všetkým prispievateľom, že udržujú toto fórum na takej vysokej úrovni. Prečítal som tu už veľa príspevkov a som nadmieru spokojný s informáciami a radami, ktoré som sa dočítal.
Skoda Fabia Combi
Skoda Fabia Combi
Vitej pane
Vyhledavani zde je, staci nahore kliknout na HLEDAT
Vyhledavani zde je, staci nahore kliknout na HLEDAT
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Pokud vím, tak Nexie má vyjímku, že nemá podsvětlené všechny ovladače, je to napsaný ve velkým techničáku. Aspoň já to tam měl.
V aktivní službě:
Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán
Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán
Ďakujem všetkým za privítanie...
to Ivan: diakritiku ovládam, kedysi som maturoval so slovenčiny a celkom úspešne
to milosh: ďakujem, už som si všimol to vyhľadávanie a aj som ho vyskúšal
to Dano: to číslo som aj tak nenašiel, ale nevadí, však motor je už náhradný diel...
čo je na tomto aute závažnejšie??? auto mi chodí, test tlmičov je v poriadku, výfuk je skoro nový, všetko svieti tak ako má(okrem spomínaných tlačidiel ), žiadne podivuhodné zvuky to nevydáva...
to Ivan: diakritiku ovládam, kedysi som maturoval so slovenčiny a celkom úspešne
to milosh: ďakujem, už som si všimol to vyhľadávanie a aj som ho vyskúšal
to Dano: to číslo som aj tak nenašiel, ale nevadí, však motor je už náhradný diel...
čo je na tomto aute závažnejšie??? auto mi chodí, test tlmičov je v poriadku, výfuk je skoro nový, všetko svieti tak ako má(okrem spomínaných tlačidiel ), žiadne podivuhodné zvuky to nevydáva...
Skoda Fabia Combi
Skoda Fabia Combi