Nexia po 100 000km - co vse zkontrolovat
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Nexia po 100 000km - co vse zkontrolovat
Pratele, tak se mi pomalu blizi 100000km a chtel bych udelat poradnou prohlidku auta. Muzete mi rict, co vse mam presne zkontrolovat, prip. si nechat zkontrolovat?
Na nexiaclubu jsem nasel jen co delat pri 90 000, jako by pocitali, ze nexie dyl jezdit nebude
Rad bych to pak dal i na web jako clanek, co pane PETRM a osotani mekanici, poradite?
Na nexiaclubu jsem nasel jen co delat pri 90 000, jako by pocitali, ze nexie dyl jezdit nebude
Rad bych to pak dal i na web jako clanek, co pane PETRM a osotani mekanici, poradite?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
No asi podle servisni knizky, co preventivne, to uz bych rekl ze vim
Tlumice, brzdy a vsechny kapaliny uz mi kontrolovali v servisu
Tlumice, brzdy a vsechny kapaliny uz mi kontrolovali v servisu
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak to vezmi zase od začátku knížky, pěkně postupně jak jdou kilometry 10, 15 ..... atd. Třeba se dostaneš k těm 90 000 km (resp.180 000 km znova)
Já se tím nějak nezatěžoval a jezdilo mi to bez problémů.
Já se tím nějak nezatěžoval a jezdilo mi to bez problémů.
V aktivní službě:
Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán
Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nexia po 100 000km - co vse zkontrolovat
Nekontroluj nic Miloshi,viac ako 100.000 km Ti aj tak nevydrzi...milosh píše:Pratele, tak se mi pomalu blizi 100000km a chtel bych udelat poradnou prohlidku auta. Muzete mi rict, co vse mam presne zkontrolovat, prip. si nechat zkontrolovat?
poloosy, tlumice, cepy, silentbloky, tesnost motoru, geometrie atd. klasika...
mam 86000 a trochu me trepe delsi dobu prave predni, nekdy obe predni kola - jsou vyvazene, zkousel jsem menit i za rezervu, furt to trepe. Cim to muze byt?? Brzdy? Poloosy? tlumice? Cepy?? nevim..
mam 86000 a trochu me trepe delsi dobu prave predni, nekdy obe predni kola - jsou vyvazene, zkousel jsem menit i za rezervu, furt to trepe. Cim to muze byt?? Brzdy? Poloosy? tlumice? Cepy?? nevim..
Nexxxia Sedan 1,5 8V RAKETA za 6 l / 100 km
kontrola auta
já si myslím,že naše auta mají v průměru 10let a vdycky se něco najde,tak už nic nehledám a čekám až se něco "podělá" a pak teprv to nechám opravit
Re: kontrola auta
Presne ako hovoris Raz za rok ked idem na dovolenku mi skontroluje auto moj mechanik.olin píše:já si myslím,že naše auta mají v průměru 10let a vdycky se něco najde,tak už nic nehledám a čekám až se něco "podělá" a pak teprv to nechám opravit
- verusamira
- Kontaktovat uživatele:
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Tak odpovim si sam
Dnes uz jsem u kamose na dilne zkontroloval:
- brzd. kotouce a desticky - OK
- menim novy svicky a kabely
- vycistlil jsem vzduch. filtr - K&N (zdravim Ivana ) - OK
- menim tesneni pod vikem ventilu za nove korkove. Puvodne gumove uz to ma za par a netesni jak by melo, olej chcije
- tesneni pod hlavou uz mi menili nekdy pred 3 mesici, takze to je taky v pohode - OK
- kontrolu kapalin snad nemusim dodavat, to snad je samozrejmost pri kazdych 10-15 000 km
No pokud jeste na neco prijdu, tak to dodam.
Dnes uz jsem u kamose na dilne zkontroloval:
- brzd. kotouce a desticky - OK
- menim novy svicky a kabely
- vycistlil jsem vzduch. filtr - K&N (zdravim Ivana ) - OK
- menim tesneni pod vikem ventilu za nove korkove. Puvodne gumove uz to ma za par a netesni jak by melo, olej chcije
- tesneni pod hlavou uz mi menili nekdy pred 3 mesici, takze to je taky v pohode - OK
- kontrolu kapalin snad nemusim dodavat, to snad je samozrejmost pri kazdych 10-15 000 km
No pokud jeste na neco prijdu, tak to dodam.
-
- Kontaktovat uživatele: