airbag
Moderátor: Blue Lanos
airbag
Kluci mám problém s kontrolkou na airbac. Při otočení klíčku se my rosvítí kontrolky i kontrolka na Airbac a po chvilce mi jen blikne a pak svítí dál i po nastartování motoru. Před tím my normálně zhasla a už se nerosvítila. Pojistka je v pořádku a tak nevím už co s tím. V manuálu píšou že pokavad svítí dále tak je ten Airbac neaktivní. Může někdo poradit na co byh se mohl ještě kouknout, nebo jak to proměřit ?
Peggy
Peggy
- Reklama
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Re: airbag
No asi budes muset zajet na diagnostiku, jestli je to jen chyba tak ti to vyresetujou a bude to ok, kdyz to predtim normalne slo, myslim, ze to tak bude:-) Ja mel stejny problem s imobiliserem.Peggy píše:Kluci mám problém s kontrolkou na airbac. Při otočení klíčku se my rosvítí kontrolky i kontrolka na Airbac a po chvilce mi jen blikne a pak svítí dál i po nastartování motoru. Před tím my normálně zhasla a už se nerosvítila. Pojistka je v pořádku a tak nevím už co s tím. V manuálu píšou že pokavad svítí dále tak je ten Airbac neaktivní. Může někdo poradit na co byh se mohl ještě kouknout, nebo jak to proměřit ?
Peggy
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
My nemame senzor v narazniku Rado !!Radoslav Hološka píše:Radsej fakt vcasnu diagnosiku ako keby sa mal necakane nafuknut sam a ublizit Ti! Pochybujem,ze je to len v poistke alebo ziarovke. Moze byt aj nejako poskodeny senzor v narazniku,alebo problem s plynom vnutri airbagu a pod. Za diagnostiku a opravu nedas viac ako 500 korun,tak naco cakat?
AKRI - (byl) Muž z Ria !
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Ty si nevidel senzor ve stredovem tunelu? Ja o bourackach delam kazdej den, nevim proc se smejes, v tom senzoru jsou takove valecky ktere reaguji na bocni nebo celni naraz, je to podle toho kolik mas airbagu a kde jsou umisteny, tak ze sebe nedelej idiota
AKRI - (byl) Muž z Ria !
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Kluci,sranda nie? Ja nemam v Nessi airbag,preto som nemudroval,iba zartoval. Neberte vsetko takto vazne,ved aj o tom je forum,nie?Akri píše:Ano presne v tom tunelu jak jsem psal, nevim proc Rado tak reagovalJarda69 píše:Měl by být mezi předními sedadly na podlaze, jestli jsem dobře rozuměl polské dokumentaci.. Aspoň u Nubiry..
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Tomu rukou neublizis, musel by dostat naraz, ale je mozne ze muze byt poskozena i elektrika k nemu, to mu ale zjisti na te diagnosticeRadoslav Hološka píše:Nerobil si teda Peggy vo svojej kare nieco neslusne a pocas vasne si niekde na stredovom tuneli poskodil ten senzor? Tak ked pisu kluci ze je niekde tam,clovek nikdy nevie! Mne sa takto podarilo nohou odtrhnut spatne zrkadlo - este kedysi v Moskvici pri podobnej prilezitosti...
AKRI - (byl) Muž z Ria !