Divný zvuk--OŽIVENO-- !!!!
Moderátor: Blue Lanos
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Divný zvuk--OŽIVENO-- !!!!
Teď asi tyden pozoruju docela divny zvuk, ktery se ozyva nevim presne odkud, ale vypada to, ze nekde zepredu, jedna se o tezko popsatelny zvuk, jako by vrzani a malinke piskani, ale objevuje se pouze pri zataceni a projeti zatacky treba na dvojku ale desne pomalu, ze to jen tak sotva jede, skoro na volnobeh, on se mozna objevuje i pri rychlejsi jizde, ale to uz trosku hluci motor, takze to asi neni tak slyset..
Napada vas neco? Zadne problemy pri jizde znat nejsou, jen ten zvuk
Napada vas neco? Zadne problemy pri jizde znat nejsou, jen ten zvuk
Naposledy upravil(a) Akri dne ned čer 12, 2005 20:25, celkem upraveno 2 x.
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
- Reklama
Zkusil bych se podivat na destičky a nebo kotouče Jestli tam neni nejaka hrana od rzi nebo tak něco.nebo to alespon zvednout a zatočit kolem jestli třeba ložisko.Jinak nevim když to neslyšim.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Na destickach mam najeto 4 tisice, kotouce mam taky liznuty pred 4 tisici km, jeste to lozisko, ale to me ani nestras, protoze to dela skoro vzdycky jen kdyz zatacim doleva a tak je na prednim levym kole lozisko davany tesne pred vanocipalikx píše:Zkusil bych se podivat na destičky a nebo kotouče Jestli tam neni nejaka hrana od rzi nebo tak něco.nebo to alespon zvednout a zatočit kolem jestli třeba ložisko.Jinak nevim když to neslyšim.
AKRI - (byl) Muž z Ria !
Nerad strašim.Ale jestli to slyšiš když točíš do leva tak je to nejspíš ložo na pravé straně!Protože je ta strana víc zatížená.Desky ani kotouče to tedy asi nebudou.Prostě to chce zvednout a točit a točit třeba to bude slyšet.Nebo kloub poloosy.nevim
Simson s 51
Simson s 51
No mě se občas děje něco podobnýho, něco jako zvuk vrzání něčeho o něco při zatáčení volantem. Bál jsem se, že je to servo, ale dělá to i při vypnutým motoru, tak snad ne. Dělalo mi to větinou při hodně nízké rychlosti, třeba při pojíždění na parkovišti a točení volantem. Teď už jsem si toho ale asi tejden nevšiml
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Jo to je presne ono, dela mi to jen pri nizzsi rychlosti a zatoceni doleva, nejvic je to slyset, kdyz treba v mirne zatacce radim z jednicky dvojku, v momente kdy je seslapla spojka, ale jak mi rekl mechanik, co se divim po zime a tech dirach, tak to neresim, at si hlavu lame on, v brzske dobe to dostane do pozouruMareman píše:No mě se občas děje něco podobnýho, něco jako zvuk vrzání něčeho o něco při zatáčení volantem. Bál jsem se, že je to servo, ale dělá to i při vypnutým motoru, tak snad ne. Dělalo mi to větinou při hodně nízké rychlosti, třeba při pojíždění na parkovišti a točení volantem. Teď už jsem si toho ale asi tejden nevšiml
AKRI - (byl) Muž z Ria !
No ještě že neřek to co ti chytráci co nemají rádi naše miláčky: "Co bys chtěl od korejce"? Určitě se pak poděl o výsledek na co přišelAkri píše:Jo to je presne ono, dela mi to jen pri nizzsi rychlosti a zatoceni doleva, nejvic je to slyset, kdyz treba v mirne zatacce radim z jednicky dvojku, v momente kdy je seslapla spojka, ale jak mi rekl mechanik, co se divim po zime a tech dirach, tak to neresim, at si hlavu lame on, v brzske dobe to dostane do pozouruMareman píše:No mě se občas děje něco podobnýho, něco jako zvuk vrzání něčeho o něco při zatáčení volantem. Bál jsem se, že je to servo, ale dělá to i při vypnutým motoru, tak snad ne. Dělalo mi to větinou při hodně nízké rychlosti, třeba při pojíždění na parkovišti a točení volantem. Teď už jsem si toho ale asi tejden nevšiml
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
To by nikdy nerekl, nerika to o zadnych autech, naopak tvrdi, ze mame krasne jednouducha auta, ktera se krasne opravuji, vsude krasnej pristup, radost prej na tom delat.
Nejdriv delam servis plynu, pak to jde k nemu, takze pak to tu urcite napisu, protoze tam mam jeste jednu zavadu, kterou jsme tady resili
Nejdriv delam servis plynu, pak to jde k nemu, takze pak to tu urcite napisu, protoze tam mam jeste jednu zavadu, kterou jsme tady resili
AKRI - (byl) Muž z Ria !
No já upřímně řečeno kdybych teď znovu kupoval autí........tak koupím Lanose znovu. Když to porovnám s feldou, kterou bych za tu cenu měl shnilou a bez výbavy........tak se mě zmocní pocit štěstí To auto má svoje mouchy.....ale to mají i Passaty a jiný rádoby super auta BTW.......tak snadná a přístupná výměná třeba olejovýho filtru jako má Lanos se hned tak na nějakým autě nevidíAkri píše:To by nikdy nerekl, nerika to o zadnych autech, naopak tvrdi, ze mame krasne jednouducha auta, ktera se krasne opravuji, vsude krasnej pristup, radost prej na tom delat.
- Blue Lanos
WOW tak to sme dvaja ale verim, ze nas je viacMareman píše:No já upřímně řečeno kdybych teď znovu kupoval autí........tak koupím Lanose znovu.
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
No vidíte jsem taky pomalu nakaženej ale potřebuji velký prostor (v kufru) a lanose kombi prostě nedělaj. A sedan ma malej otvor a nevejde se tam dětská postýlka. Takže mi nezbývá nic jiného než felda.Ale to jsme utekli od tematu.
Simson s 51
Simson s 51
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsem dost jezdil a musim rict, ze ten zvuk jde jakoby od spolujezdce od podlahy, aspon to tak pripada, ale netvrdim, ze je to stoprocentni, je to jen dojem, ale co je stoprocentni, je to, ze to dela jen pri zatoceni doleva, doprava NE. Jestli by to mohl byt nejaky silentblok, nebo fakt nevim, nezni to totiz jako kovovy vrzani
AKRI - (byl) Muž z Ria !