Ahojte!
Vcera som musel nachvilu odpojit baterku a ked som ju zase zapojil, neslo uz radio. Iba pipa, asi kazdu sekundu. Nejde s tym nic robit...
Je zakodovane? Ako na to? Auto som kupil cez bazar, takze kod nemam...
Neexistuje nieco, co by pomohlo spojazdnit radio?
Dik za kazdu radu, caute!
zakodovane radio?
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Vazeni kolegove, ti kdoz mate ve svych vozech original radia Daewoo TANK, tak vezte ze k temto radiim existuji pouze (nastesti) tri kody, ktere jsou nasledovne: 1435, 6234 a 4356. Pouzivaly se pouze tyto kody a jeden z nich by mel ozivit i vase radio. Jeste doporuceni: Pokud jste ani napotreti nezadali spravny kod, radio prestane reagovat a nespolupracuje. V takovem pripade neni treba nechat radio odblokovat, ale je potreba znovu na cca. 10minut odpojit autobaterii a pote znova celou proceduru opakovat (zapojit baterku a vyzkouset vsechny tri kody, jeden z nich to bude).
a nabuduce si daj vyhladavanie
a nabuduce si daj vyhladavanie
Espero 1,5 16v 74kw DOHC,tmavo modra met.,kridlo, folie, elektrony 7*15 Bravury 195/50R15 ET 27,
sportovy filter+vyfuk,chiptuning,podvozok gsi+kayaba
sportovy filter+vyfuk,chiptuning,podvozok gsi+kayaba
Kridlo bude nahodene tento tyzden a ostatne plasty tak za tyzden neskor. Teda aspon dufamgoror píše:tak ako spojlere uz ich mas hotoveAndy píše:vyhod TANK!!!!!
ESPERO 1,5 DOHC16V, elektrony 6.5x15+BFGoodrich 195/50 R15, podvozok WEITEC+SACHS, vrtane kotuce QH, sportovy vyfuk, sportove pedale a cely interier ladeny do modro-ciernej, modre podsvietenie pristrojov, hudba SONY+SINUS LIVE...