Tak jsem to prohlíd pořádně a.... jsem zklamanej a to dost. jednak jim nejni moc vidět do xiftu a ani moc hezký nesjou. Sice to vypadá ale přirozená krása tam chybí. samá namalovaná vychrtlice. A navíc jim chybí to hlavní - mládí ! Vždyt jim je všem tak 35 a vejš !!!!! ještě, že nemam natuněný auto Už vidim, jak by se mi na něj sápala nějaká takováhle, brrrrr
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Krtek píše:Tak jsem to prohlíd pořádně a.... jsem zklamanej a to dost. jednak jim nejni moc vidět do xiftu a ani moc hezký nesjou. Sice to vypadá ale přirozená krása tam chybí. samá namalovaná vychrtlice. A navíc jim chybí to hlavní - mládí ! Vždyt jim je všem tak 35 a vejš !!!!! ještě, že nemam natuněný auto Už vidim, jak by se mi na něj sápala nějaká takováhle, brrrrr
Tak to s tebou nesuhlasim ja by som si to rozdal s kazdou.A na kapote tvojho auta.
Krtek píše:Tak jsem to prohlíd pořádně a.... jsem zklamanej a to dost. jednak jim nejni moc vidět do xiftu a ani moc hezký nesjou. Sice to vypadá ale přirozená krása tam chybí. samá namalovaná vychrtlice. A navíc jim chybí to hlavní - mládí ! Vždyt jim je všem tak 35 a vejš !!!!! ještě, že nemam natuněný auto Už vidim, jak by se mi na něj sápala nějaká takováhle, brrrrr
Tak to s tebou nesuhlasim ja by som si to rozdal s kazdou.A na kapote tvojho auta.
neřikam, že bych si to s nima nerozdal ale potkávam každej den hafo hezčích v našich domácích luzích a hájích
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
neřikam, že bych si to s nima nerozdal ale potkávam každej den hafo hezčích v našich domácích luzích a hájích
AKRI - (byl) Muž z Ria ! AVEOtici všech zemí, spojte se