Cukani a trepani
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Cukani a trepani
Cest praci, delsi dobu pozoruju na nasi nessii, ze kolem 2000 otacek pri jemne akceleraci cuka motor. Kdyz tomu pridam, tak je to ok. Svicky jsou noe a filtr sani taky. Pak mi zda ze prave predni kolo nekdy trepe, jako kdy by byly silne nevyvazena kola, ale kola jsou ok. Je to trepani docela dost citit v nohach uspolujezdce. Dik predem za rady jak za motor tak i za to trepani.
Nexxxia Sedan 1,5 8V RAKETA za 6 l / 100 km
- Reklama
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
No
A co takto Tlmice...???
prip. gulaaky...??
ja co som kupil Nexiu..
Ma nabehane 67tis...
a tlmice ako keby tam ani neboli...
..pneu ojazdene "do kockata"..
cize pri vacsej rychlosti to triaslo volantom..
a vlastne celym predkom..
..
a ak clovek presiel po jame..a akceleroval...
tak bolo citit skubanie...
co bolo zapricinene tym ze kolo este chvilu driblovalo po ceste..
..ale chybu motora tym nevylucujem...
A co takto Tlmice...???
prip. gulaaky...??
ja co som kupil Nexiu..
Ma nabehane 67tis...
a tlmice ako keby tam ani neboli...
..pneu ojazdene "do kockata"..
cize pri vacsej rychlosti to triaslo volantom..
a vlastne celym predkom..
..
a ak clovek presiel po jame..a akceleroval...
tak bolo citit skubanie...
co bolo zapricinene tym ze kolo este chvilu driblovalo po ceste..
..ale chybu motora tym nevylucujem...
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Tak podle mě nemá cenu je měnit zbytečně, raději si je přeměř nebo si je nech dát přeměřit...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Kabely ke svickam jsou tam snad jeste puvodni, takze urcite je vymenim. Mate nake zkusenosti s dobrou a neprilis drahou znackou?? Jo, apry se ma pritom i vycistit rozdelovac.. A to trepani-podle me to motorom nebude je to takove divne, jako kdyby fakt byl volny tlumic, nebo cepy, nebo taky kinetak( to snad ne bo to ma 86 000).... dik za rady a zkusenosti
Jo a taky jste tu kdysi probirali EGR ventil, co ten dela za paskudu?? Muze to delat neco podobneho???doufam, ze ne....
P.S. Ivane kde jsi delal tu predni haubnu???
Jo a taky jste tu kdysi probirali EGR ventil, co ten dela za paskudu?? Muze to delat neco podobneho???doufam, ze ne....
Nexxxia Sedan 1,5 8V RAKETA za 6 l / 100 km
-
Hele a kdyz to takle cuka pri seslapnuti plynu nemohlo by to bejt taky treba ucpanym palivovim potrubym presne to mel ted kamos na kadetu kazdou chvilku vyjizdel nadrz ze sme jen tak dojizdeli k pumpe takze to salo vsechen bordel s nadrze a pak to cukalo vymenil cerpadlo profoukl trubycky a bylo to ok ale ty puvodni kabely bys mel vymenit
-
- Kontaktovat uživatele:
KUP CHAMPION (jsou trošku dražší (Asi 1000 - 1500 komplet, ale kvalita !!!)Marra píše:Kabely ke svickam jsou tam snad jeste puvodni, takze urcite je vymenim. Mate nake zkusenosti s dobrou a neprilis drahou znackou?? Jo, apry se ma pritom i vycistit rozdelovac.. A to trepani-podle me to motorom nebude je to takove divne, jako kdyby fakt byl volny tlumic, nebo cepy, nebo taky kinetak( to snad ne bo to ma 86 000).... dik za rady a zkusenosti
Kabely kupuj u tesla blatná-výrobce i na netu, na 16V asi 380-pohoda! jinak
klepání motoru mi to dělá jen na lpg(asi díky benz. svíčkám), pokud ti vibruje
podvozek tak můžeš mít poškozenou kostru v pneu(při vyvážení to nepozná, prostě je tam boule, a občas to táhne i do boku-jen laboruj, alespon nebude nuda, ne )
klepání motoru mi to dělá jen na lpg(asi díky benz. svíčkám), pokud ti vibruje
podvozek tak můžeš mít poškozenou kostru v pneu(při vyvážení to nepozná, prostě je tam boule, a občas to táhne i do boku-jen laboruj, alespon nebude nuda, ne )
Cukani minuly tyden sem to taky zazil, no uz jsem mel jen asi 10L v nadrzi, pak sem natankoval u Shellky V-POWER a zmena o 300%, ale kabely a svicky uz sem taky menil, no na cerpadlo se asi taky podivam, jestli nemam v nadrzi naky srac*y
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
mne auto zacalo najprv len cukat tak ako pisete. Potom to uz bolo dost silne trhanie, stracalo tah a dokonca slo uz len na 3 valce. A vsetko sposobene tym ze sa pomaly rozpadaval katalyzator az sa uplne rosipal a to uz som ani jazdit poradne nemohol. Teraz je namiesto katu rura a vsetko ok! Takze aj tam moze byt problem
ESPERO 1,5 DOHC16V, elektrony 6.5x15+BFGoodrich 195/50 R15, podvozok WEITEC+SACHS, vrtane kotuce QH, sportovy vyfuk, sportove pedale a cely interier ladeny do modro-ciernej, modre podsvietenie pristrojov, hudba SONY+SINUS LIVE...
kua kat by to taky mohl byt, ja uz mam najeto 100 000,- a tak ho taky asi vyhodim
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet