polep interieru
Moderátor: Blue Lanos
polep interieru
ako sa rozobera ovladanie kurenia? chcem tam hodit ten look a'la karbon len mi to nejde rozobrat. Rozobralsom celu palubovku len to kudenie drzi pokope ako slak
- Reklama
Re: polep interieru
tie gombiky vytiahni na silu musi to ist a radsej to striekniAndy píše:
ako sa rozobera ovladanie kurenia? chcem tam hodit ten look a'la karbon len mi to nejde rozobrat. Rozobralsom celu palubovku len to kudenie drzi pokope ako slak
Espero 1,5 16v 74kw DOHC,tmavo modra met.,kridlo, folie, elektrony 7*15 Bravury 195/50R15 ET 27,
sportovy filter+vyfuk,chiptuning,podvozok gsi+kayaba
musia ist von ked mne isli ,myslel ze streknes ten interier ,ale ty ho asi budes lepit a to ta dost draho vyjdeAndy píše:tie otocne gombiky su tam len nastrknute? normalne ich mam nasilu vyrvat? mne to teda moc neslo... bojim sa ze tam neco odlomim...
A co mam radsej streknut?
Espero 1,5 16v 74kw DOHC,tmavo modra met.,kridlo, folie, elektrony 7*15 Bravury 195/50R15 ET 27,
draho? foliu som zohnal za 200 Sk a lepim to sam takze neviem, ale drahe sa mi to oproti inym investiciam nezdagoror píše:musia ist von ked mne isli ,myslel ze streknes ten interier ,ale ty ho asi budes lepit a to ta dost draho vyjdeAndy píše:tie otocne gombiky su tam len nastrknute? normalne ich mam nasilu vyrvat? mne to teda moc neslo... bojim sa ze tam neco odlomim...
aku foliu????Andy píše:draho? foliu som zohnal za 200 Sk a lepim to sam takze neviem, ale drahe sa mi to oproti inym investiciam nezdagoror píše:musia ist von ked mne isli ,myslel ze streknes ten interier ,ale ty ho asi budes lepit a to ta dost draho vyjdeAndy píše:tie otocne gombiky su tam len nastrknute? normalne ich mam nasilu vyrvat? mne to teda moc neslo... bojim sa ze tam neco odlomim...
aha uz mi to je jasne zato sa mi nezdala ta farba -vyzera to superAndy píše:foliu co vyzera ako karbon. Teda pokial sa nepozeras moc z blizka
Tu co mam nalepenu na popolniku a na tom plastovom kryte nad radiom...
Vcera som skusal vybrat tie otocne ovladace ale nic. Ani sa nepohnu. To by som skor vytrhol cely modul kurenia!goror píše:musia ist von ked mne isli ,myslel ze streknes ten interier ,ale ty ho asi budes lepit a to ta dost draho vyjdeAndy píše:tie otocne gombiky su tam len nastrknute? normalne ich mam nasilu vyrvat? mne to teda moc neslo... bojim sa ze tam neco odlomim...
Tusim musim ist do KK aby som ti dokazal ze to nejde
zeby ich korejci nalepiliAndy píše:Vcera som skusal vybrat tie otocne ovladace ale nic. Ani sa nepohnu. To by som skor vytrhol cely modul kurenia!goror píše:musia ist von ked mne isli ,myslel ze streknes ten interier ,ale ty ho asi budes lepit a to ta dost draho vyjdeAndy píše:tie otocne gombiky su tam len nastrknute? normalne ich mam nasilu vyrvat? mne to teda moc neslo... bojim sa ze tam neco odlomim...
Tusim musim ist do KK aby som ti dokazal ze to nejde
a tie folie si kde pozhanal??Andy píše:foliu co vyzera ako karbon. Teda pokial sa nepozeras moc z blizka
Donesol to odniekal otec On robil z folii reklamy.goror píše:a tie folie si kde pozhanal??Andy píše:foliu co vyzera ako karbon. Teda pokial sa nepozeras moc z blizka
Ale myslim ze som to videl aj nejakej mototechne. Nemalo by to byt drahsie nez 400 Sk. To skor lacnejsie.
A robi to aj FOLIATEC ale to uz je ina kvalita a vzhlad. Ale ta stoji okolo 1500 Sk