Dnes jsem se svezl v nexii 2.0 :)
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Dnes jsem se svezl v nexii 2.0 :)
Dnes byl vyjjimecny den, sice mam narozky az za 14 dni, ale darek uz jsem dostal dnes. Pres Usti jel M.I.CH.A.L., majitel nejrychlejsi nexie u nas (teda co vim ) a tak jsme se trosku projeli po dalnici a udelali neco malo fotecek. Chtel jsem i natocit naky to video jak se prohanime po dalnici, ale bude mi ten mizera ujel nebo mi svitilo slunce do ksichtu Takze musite byt radi aspon za toto.
Majitel se pry omlouva za ten spinavy motor, ale lepsi aspon tahle fotka nez zadna
Majitel se pry omlouva za ten spinavy motor, ale lepsi aspon tahle fotka nez zadna
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
To neni bila, ale stribrna, svitilo moc slunce. Taky by me to zajimalo, nejak jsem se zapomel zeptat. Jinak Michal az dorazi domu, jiste doda nejaky info. Ja se svezl sice asi jen kilak, ale jeste ted jsem zakloneny z toho zrychleniT-PK píše:Hmm,tak to jo,no... Heledte,co je to ta bílá část kousek za tím konusem?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- T-PK
- Kontaktovat uživatele:
Fakt takovy hardec,jo? Hmmm,tak tuhle nessi,bych chtel fakt videt na sprintech..milosh píše:To neni bila, ale stribrna, svitilo moc slunce. Taky by me to zajimalo, nejak jsem se zapomel zeptat. Jinak Michal az dorazi domu, jiste doda nejaky info. Ja se svezl sice asi jen kilak, ale jeste ted jsem zakloneny z toho zrychleniT-PK píše:Hmm,tak to jo,no... Heledte,co je to ta bílá část kousek za tím konusem?
1,8 MPI r.v. 97, Ronal R38 195/50/15, rádio Clarion BD 359RGMP, 165mm koaxiální repro v předních dveřích..
- Blue Lanos
co tam dal za motor ? Inak to musi uz byt poznat oproti 1.5ke urcite to ti verim. Mysis, ze je rychlejsi nez Ivan? A spotreba este by ma zaujimala?
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
-
- Kontaktovat uživatele:
No prave ze brzdy zatim jeste ne, coz je chyba, neb tim bych zacal !!!
Ma to asi 115 koniku, to uz je znat oproti mym 75ponikum
Ma to asi 115 koniku, to uz je znat oproti mym 75ponikum
- Blue Lanos
Uff to je uz poradne stado na Nessi
- Blue Lanos
to jo jen aby ale on ubrzdil lebo taky vochcafka ma dost dobre brzdy a aj vsetky kotucove ked sa podari
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo,chce to dobrý brzdy,možná trochu upravit podvozek a mělo by to bejt super,stejně se mi zdá ten motor dost težkej...Majitel firmi,kde sem si nechal svou nexii opravovat,9let prodává daewoo a jeho první daewoo byla nexie gtx 66kw a měli na ni chip a dalo se z ní dostat až 110koníků...Nebylo by špatný ho sehnat...
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
T o je prave ta vaha vzduchu. Espero to tam uz nemelo. jinak nevim mne by zaklonilo neco jineho, treba dyz jsem jel Subaru Impreza WRX lezaty 2lt v serii 25O kobyl. Ale i s Nubirou mam nekdy dobrej pocit a to tam mam nejakejch 115 Kwmilosh píše:To neni bila, ale stribrna, svitilo moc slunce. Taky by me to zajimalo, nejak jsem se zapomel zeptat. Jinak Michal az dorazi domu, jiste doda nejaky info. Ja se svezl sice asi jen kilak, ale jeste ted jsem zakloneny z toho zrychleniT-PK píše:Hmm,tak to jo,no... Heledte,co je to ta bílá část kousek za tím konusem?
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
:[/quote] T o je prave ta vaha vzduchu. Espero to tam uz nemelo. jinak nevim mne by zaklonilo neco jineho, treba dyz jsem jel Subaru Impreza WRX lezaty 2lt v serii 25O kobyl. Ale i s Nubirou mam nekdy dobrej pocit a to tam mam nejakejch 115 Kw[/quote]
Kdes je vzal a jak? Mám 98 Kw jede to OK. Ale taky bych nějakou tu kobylku přihodil. Na těch 133 koníků (ne lučních) si člověk rychle zvykne a přicházím jim na chuť a současně zjišťuji, že bych jich uživil i víc!!!
Kdes je vzal a jak? Mám 98 Kw jede to OK. Ale taky bych nějakou tu kobylku přihodil. Na těch 133 koníků (ne lučních) si člověk rychle zvykne a přicházím jim na chuť a současně zjišťuji, že bych jich uživil i víc!!!
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502