Nevie mi niekto please poradit>
Na spolujazdcovej strane som uz vymenil 3 nove stierace a skoro nic nezotieraju a cim idem rychlejsie tym je to horsie, na vodicovej strane je to uplne v pohode.
skusil som ich aj vzajomne vymenit, lebo som myslel ze je zla pruzina ramienka a nic, stale to iste.
Ale vsimol som si ze ked pokyvam dvihnutym stiracom tak ten spolujazdcov lieta zboku nabok ako divy a druhy nie, sroby su na oboch dobre dotiahnute.
Nie je tam nejaka vlozka co sa da vymenit???
lebo uz fakt neviem
problem so stieracom
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
Re: problem so stieracom
ty kokso asi ti tam daco chybaAnonymous píše:Nevie mi niekto please poradit>
Na spolujazdcovej strane som uz vymenil 3 nove stierace a skoro nic nezotieraju a cim idem rychlejsie tym je to horsie, na vodicovej strane je to uplne v pohode.
skusil som ich aj vzajomne vymenit, lebo som myslel ze je zla pruzina ramienka a nic, stale to iste.
Ale vsimol som si ze ked pokyvam dvihnutym stiracom tak ten spolujazdcov lieta zboku nabok ako divy a druhy nie, sroby su na oboch dobre dotiahnute.
lebo uz fakt neviem
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: problem so stieracom
Takže sklo to nebude, ale mohlo by to být přímo uložení táhla stěrače. Prý je z umělý hmoty (aby se MUSELO po čase koupit). Hold v některých věcech si mnohdykrát říkám ZLATÁ ŠKODOVKA, dobře uležena (alespoň 18 let a sice je plnoletá.Anonymous píše:Nevie mi niekto please poradit>
lebo uz fakt neviem