Lanos úpravy

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Samo Michalík

Lanos úpravy

Příspěvek od Samo Michalík »

Ahojte všetci, chcel som sa opýtať či niekto vie spraviť nejakú úpravu RJ na Lanosovi 2. Mám dve RJ jednu s a jednu upravenú bez immo. Mal som na mysli niečo ako chip. Aspoň o niečo vyšší výkon by som chcel dostať z 1.5ky. mám Egr zaslepené sanie upravené a prázdny výfuk. Ďakujem ✌🏻

https://ibb.co/CyQ8dR7
Lanos 1.5 2002 5D hatchback, Kyowa racing R14, športové sanie s filtrom za otvorom na hmlovku, modré podsvietenie interiéru a palubovky, strieľanie z výfuku Rádio: Kenwood KDC-M4524G, vpredu: 2x Hertz DCX 690, vzadu: 2x JBL 424 Stage2, Sub: Boxxer XB-10 active 250w
Reklama

milosh

Re: Lanos úpravy

Příspěvek od milosh »

Kup si auto se silnejsim motorem, tento korejec by nejaky upravy motoru nemusel prezit.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Samo Michalík

Re: Lanos úpravy

Příspěvek od Samo Michalík »

práveže na YouTube je dosť videí o úpravách a keď tak si viem spraviť GO takže toho by som sa nebál a zvýšenie výkonu o nejakých 10 15 kw zas nieje také drastické ak by to išlo
Lanos 1.5 2002 5D hatchback, Kyowa racing R14, športové sanie s filtrom za otvorom na hmlovku, modré podsvietenie interiéru a palubovky, strieľanie z výfuku Rádio: Kenwood KDC-M4524G, vpredu: 2x Hertz DCX 690, vzadu: 2x JBL 424 Stage2, Sub: Boxxer XB-10 active 250w
Odpovědět

Zpět na „LANOS“