Nexia v bazaru

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Odpovědět
Piranha

Nexia v bazaru

Příspěvek od Piranha »

Zajímal by mě váš názor na tuhle Nexii:

http://www.autobazarmm.cz

Stojí za ty peníze??? :?:
.: Daewoo Nubira 1.6 16V, sedan, r.v. 98 :.
Reklama

Kruger !!!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kruger !!! »

Podle toho, zda je ZA lemy zkorodovaná, zda má jednoho majitele a zda má servisní knížku s podrobnými opravami. Ale co čtu fórum tak 120 000 km je kritických a žádá si to hodně investicí. Jinak nexia se mi zdá pohodový auto, ale rezne více než auta stejného data výroby (felicie nepočítám) !!! (Více zajímavá je ta KIA z 98). Ale zase cena o 20 000,- dražší. těžko říct. Pokud je pečovaná a garážovaná, asi bych do ní i šel !!!
Radoslav Hološka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radoslav Hološka »

Interier sa mi nepaci,nie je to ten vyvozovy plys co mam ja. Manualne okna,to uz nie je pre mna ucicikaneho na elektrike. Ale zasa ma krajsi volant zrejme aj s airbagom. Kua,u nas idu Nexie po 120.000,v CR po 65. To je fakintasticky rozdiel. :shock:
Habron

Příspěvek od Habron »

Tak o koupi nexie se tady toho už namluvilo hodně a fakticky se nedá podle obrázku říct, jestli jít do toho nebo od toho.
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Habron píše:Tak o koupi nexie se tady toho už namluvilo hodně a fakticky se nedá podle obrázku říct, jestli jít do toho nebo od toho.
Přesně, jak říkáš. Ale myslím, že se dají sehnat kousky, které mají najeto polovinu. Takový bych koupil. Tento asi ne. Toť můj názor.

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

Pajda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajda »

Pokud se ti to auto líbí, tak do toho jdi. Stejně u každého auta budeš muset měnit olej, rozvoďák a plno dalších věcí. Takže měj v kapse ještě dalších asi 10 000,- Kč na potřebnou údržbu. To bys mohl ušetřit, pokud by údržba byla jasně zdokumentovaná.
Přeju šťastnou ruku
Na Nexii vzpomínám v dobrém :-) , ale MPV je MPV
neválí se vám v garáži nepotřebná SPZ - v mé sbírce je pro ní místo,
Damek

Příspěvek od Damek »

Podľa mojho názoru, sa pri kúpe jazdeného auta oplatí kúpiť auto poriadne vybavené, lebo rozdiel medzi cenou bez výbavy a s výbavou je oproti cene nového minimálny. Takže máš možnosť mať výbavu takmer zadarmo. Podľa pohľadu do interiéru je to gl, aj keď s airbagom. Ja by som si rozhodne radšej kúpil GTX, keď už by som kupoval hb. A čo sa týka tých kilometrov, tak je to fakt kritická hranica. Mám nabehnutých 113000 a všetko sa začína kaziť. Doteraz som neinvestoval ani korunu okrem takých vecí ako olej a kvapalina do ostrekovača, teraz ma už ale čaká výfuk,tlmiče,pružiny..........A začínajú sa kaziť aj rozne prkotiny, ktoré sa nikdy nekazili. :?
S.v.o.b.i.k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S.v.o.b.i.k »

Chce to,aby sis to auto prolez a pokud máš nějakýho známýho automechanika,tak si ho vzít sebou,laik nikdy nepozná jestli s tim autem něco je a pokud se ti líbí,jdi do toho...Ale já bych asi hledal GTX...
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“