Spätné zrkadlo
Moderátor: Blue Lanos
Spätné zrkadlo
Pri stretnuti s autobusom som zi rozbil plast spatneho zrkadla. Nastastie samotne zrkadlo zostalo bez poskodenia. Kupil som si aj novy plastovy kryt, je celkom lacny za 190 Sk. Len problem je v tom ako ho vymenit. Neviete poradit ako ho rozobrat?
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
a to zrkadlo je tam prilepene alebo je len nejakym sposobom zacvaknute
PREDAM - Daewoo ESPERO 2,0 8V SOHC, r.v. 96, zelena metaliza, Green vlozka, ABS, AirBag,klima spotreba kombi 6 - 7 l/100km, cena 60k, treba vidiet. tech stav 95%, vizualny stav 70%
Renault Laguna 1.9 DCi Authentic combi, 79kW, r.v. 2002, naj.75tis. , ABS, 8x ABG, ..., man.klima, turbo,
Renault Laguna 1.9 DCi Authentic combi, 79kW, r.v. 2002, naj.75tis. , ABS, 8x ABG, ..., man.klima, turbo,
Mozna vam pomuze navod sice na nexii, ale melo by to byt dost podobne
https://www.nexiaclub.com/jak-opravit-zpetne-zrcatko/
https://www.nexiaclub.com/jak-opravit-zpetne-zrcatko/
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
no espreso ma elektricke zrkadla takze moc podobne to nebude
PREDAM - Daewoo ESPERO 2,0 8V SOHC, r.v. 96, zelena metaliza, Green vlozka, ABS, AirBag,klima spotreba kombi 6 - 7 l/100km, cena 60k, treba vidiet. tech stav 95%, vizualny stav 70%
Pokud je to stejné jako na hyundaiích nebo na kiích, tak je všechno jen nacvaklé a asi o 100% jednodušší, než to mechanické. Prostě jsou tam dva motorky, které vyšroubovávají šroubky na kterých drží to zrcátko.
Nejprve vytočíš ty štelovací motorky až na konec (tuším nahoru a doleva, ale nejsem si tím jistý) a pak lehce zapáčíš a sklo odskočí. Bacha, aby ti neupadlo jako mě u bráchovýho hyundaie, pak jsem musel nechat ve sklenářství uříznout jiný
Nejprve vytočíš ty štelovací motorky až na konec (tuším nahoru a doleva, ale nejsem si tím jistý) a pak lehce zapáčíš a sklo odskočí. Bacha, aby ti neupadlo jako mě u bráchovýho hyundaie, pak jsem musel nechat ve sklenářství uříznout jiný
Normalne vezmi skrutkovac a podpac sklo zrkadla a vyskoci cele von aj s koliskou. Ostane tam iba to telo s plastom. Naspat to len nacvaknes. A neboj sa nemas tam co ulomit.
Naposledy upravil(a) palladin dne stř bře 02, 2005 16:19, celkem upraveno 1 x.
A predsa sa to da ulomit. Hlavne ak tam mate zacvaknute nasilu neoriginalne zrkadlo. Mne sa podarilo ulomit tu stredovu kolisku a jeden nastavovaci kolik. Viete kde sa to zohnat zvlast? Pozeral som katalog ale tam to maju v ponuke iba komplet s motorcekmi. Ak viete o niecom na trase ZA-NR a okolie.... tak dik
V Topoľčanoch Ti predajú, ale iba celé. No mňa príjemne prekvapili, keď som s malou dušičkou zisťoval, čo to koštuje... vtedy to bolo 1950,- Sk (mal som odlomený čap, okolo ktorého sa to celé sklápa, ale opravil som to) U nás v PD to bolo za cca 4500,- Sk (a neoriginál - aj keď ťažko povedať, čo je lepšie...)
Mám s nimi dobré skúsenosti, s náhr. dielmi (posielajú mi ich k nám do predajne, lepšie ako sa trepať do TO), so servisom už tak nie, ale možno to vtedy bola náhoda...
Mám s nimi dobré skúsenosti, s náhr. dielmi (posielajú mi ich k nám do predajne, lepšie ako sa trepať do TO), so servisom už tak nie, ale možno to vtedy bola náhoda...
tulo píše:A predsa sa to da ulomit. Hlavne ak tam mate zacvaknute nasilu neoriginalne zrkadlo. Mne sa podarilo ulomit tu stredovu kolisku a jeden nastavovaci kolik. Viete kde sa to zohnat zvlast? Pozeral som katalog ale tam to maju v ponuke iba komplet s motorcekmi. Ak viete o niecom na trase ZA-NR a okolie.... tak dik
Rosta a kde v PD si sa pytal? Ja by som si urcite nic nedal robit u Matiasa. Menil mi rozvody a (asi) presponovali kladku a po 10 000 odisla pritlacna kladka.Prislo sa na to ked menili vodnu pumpu a zlozily spat rozvody a na volnobehu to hrkotalo.... Nabuduce pojdem radsej po PU a necham si spravit auto od odbornika a nie od niekoho kto videl deawoo z rychlika...
Tulo, ak ti tam niekto napchal dake blbe zrkadla, tak sa necuduj ze Ti to odislo... Ale pri PN je vrakac na daewoo, skus tam .Niekde sa to uz preberalo...
Tulo, ak ti tam niekto napchal dake blbe zrkadla, tak sa necuduj ze Ti to odislo... Ale pri PN je vrakac na daewoo, skus tam .Niekde sa to uz preberalo...
Naposledy upravil(a) palladin dne úte bře 08, 2005 18:58, celkem upraveno 1 x.
Top Automax, asi tak rok naspäť... a to už cenu upravil, keď som mu povedal koľko to stojí v Daewoo...
Ale niečo sa oplatí aj u nich, robím to tak, že si overím cenu v Daewoo TO a potom ešte u neho, a sa rozhodnem...
Keď som opravoval alternátor, tak to bolo zase Daewoo TO, lebo som nevedel čísla dielcov a on to potreboval, aby to mohol objednať a v TO stačilo povedať Daewoo Espero 1,5 DOHC a už to aj posielali (čísla neprezradili)...
Raz to je lepšie tam a raz tam...
Ale niečo sa oplatí aj u nich, robím to tak, že si overím cenu v Daewoo TO a potom ešte u neho, a sa rozhodnem...
Keď som opravoval alternátor, tak to bolo zase Daewoo TO, lebo som nevedel čísla dielcov a on to potreboval, aby to mohol objednať a v TO stačilo povedať Daewoo Espero 1,5 DOHC a už to aj posielali (čísla neprezradili)...
Raz to je lepšie tam a raz tam...
palladin píše:Rosta a kde v PD si sa pytal?
V budove čistiarne oproti Kauflandu a druhý vedľa bývalého Extremu (oproti Tescu)... alebo 0905 739 100, ale ja si volám aj do TO (038 532 0603) a dovoz do predajne pri Lídl je zadara a niekedy aj v ten deň!!! Rozhodujem sa podľa ceny...
palladin píše:A kde je ten automax? Ja si mozem objednat z velkoskladu z PN ale sa mi to neoplati tam cestovat ked ide len o daku blbost...