Vracení nového vozu
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Vracení nového vozu
Může mi někdo poradit jaké jsou možnosti vrátit nové zakoupené vozidlo z důvodu velké kázivosti?
Ma s tím někdo nějaké zkušenosti nebo ze význá v zákonech?
Díky za jakékoliv rady
Díky za jakékoliv rady
Nubira SE 1,4 16V
Orlando 1,8
Orlando 1,8
- Reklama
- T-PK
- Kontaktovat uživatele:
Jsem tak před půl rokem slyšel něco o tom,že u Mazdy když se ti na aute objeví 6 větších závad v době záruky,že máš právo na výměnu auto za auto..Ale ať nekecám,tak sem to jen zaslechl,nevím co je na tom pravdy..!
1,8 MPI r.v. 97, Ronal R38 195/50/15, rádio Clarion BD 359RGMP, 165mm koaxiální repro v předních dveřích..
Tak to je většinou velký problém jednou sem to zažil z té druhé strany zákazník nám chtěl vrátit auto protože jelo lehce ke straně a my nebyli schopni to odstranit . Jde o to že musí jít třikrát o stejnou závadu a nebo neodstranitelnou vadu . To že se každou chvíli něco na autě podělá ještě není důvod k vrácení auta bohužel . Na druhou starnu dokud je to auto v záruce tak buď rád . Tenhle typ často porouchanejch aut většinou jak jim skončí záruka tak začnou bejt naprosto OK a už nic se na nich nepodělá
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vracení nového vozu
Muzes napsat jake zavady mas, nebo uz byly?karstn píše:Může mi někdo poradit jaké jsou možnosti vrátit nové zakoupené vozidlo z důvodu velké kázivosti?
Díky za jakékoliv rady
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
To slysim prvne, ze by daewoo melo naky zavady
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Takové drobné závady jako nedolakovaná část vozu nebo nebo odjebané teplotní čidlo snesu. ale teď mám problém motoru - nespecifikovaná chyba. Jednou mi ji odstranili jenom vymazanim a pokud by se opakovala mam auto privest. Chtěli aď si pro auto přijedu na druhý den, ale řekl jsem že to mužou mít na trochu déle a už to nemá dělat problémy. Teď už je to jepřes 10 dní a co jsem se dozvěděl že dostali tlustou bichli úkonů z Prahy které musí provést a zatím jsou někde v polovině. Přibližný termín ukončení zatím není znám. Auto zatím nechci vracet ale kdyby nastal nějaký větší problém rád bych měl nějaké argumenty pro "manévry" v dané situaci.
Jinak z autem jsem byl spokojený jak po starnce komfortu, jizdných vlastností i prostoru. Teď mam pujčenou firemní fobii 1,2 a žere to víc, bolí mě ruka od řazení (strašně krátké převody) a nejde s tím předjíždět ve větších rychlostech.
Co si myslím tak v záruce má být odstraněn problém do 30 dní a nevím jak je to přesně? neorientuje se v tom někdo?
Jinak z autem jsem byl spokojený jak po starnce komfortu, jizdných vlastností i prostoru. Teď mam pujčenou firemní fobii 1,2 a žere to víc, bolí mě ruka od řazení (strašně krátké převody) a nejde s tím předjíždět ve větších rychlostech.
Co si myslím tak v záruce má být odstraněn problém do 30 dní a nevím jak je to přesně? neorientuje se v tom někdo?
Nubira SE 1,4 16V
Orlando 1,8
Orlando 1,8
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
to je fakt. Všude kritizujou Lacíka za dlouhou řadičku ale mně taky vyhovuje.Komu se nelíbí, at si jí zařízne ! Alespoń vim,jakou tam mam rychlost a těch 5cm pohybu navíc mně nezabije.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
3x stejnou zavadu bylo driv, ted uz jsou reklamacni podminky pro prodejce drsnejsi, zakaznik si muze vzdy vybrat jak zavadu resit, opravou, vymenou poskozeny veci... Pokud se objevuji opakovane zavady (byt i ruzne) branici uzivani, muze zadat vymenu za jinej stejnej vyrobek, podobnej (s pripadnym vyrovnanim doplatku), vraceni penez...
kratší řadici páka mi nevadi ale převodovka je "krátce" spřevodovaná. Aby to nejak jelo rozumně tak 2500 je min a 4000 max pak už to nema záběr. Při jízdě městem člověk musí pořád řadit a to pak leze na nervy.Krtek píše:to je fakt. Všude kritizujou Lacíka za dlouhou řadičku ale mně taky vyhovuje.Komu se nelíbí, at si jí zařízne ! Alespoń vim,jakou tam mam rychlost a těch 5cm pohybu navíc mně nezabije.
Nubira SE 1,4 16V
Orlando 1,8
Orlando 1,8
-
- Kontaktovat uživatele:
A nezapomínejte, že pokud je auto pořízené na leasing, tak ho musí chtít vrátit leasingovka. Vy ho máte jen pronajaté...
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny