Vracení nového vozu

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

karstn

Vracení nového vozu

Příspěvek od karstn »

Může mi někdo poradit jaké jsou možnosti vrátit nové zakoupené vozidlo z důvodu velké kázivosti?
Ma s tím někdo nějaké zkušenosti nebo ze význá v zákonech?
:(
Díky za jakékoliv rady
Nubira SE 1,4 16V
Orlando 1,8
Reklama

T-PK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T-PK »

Jsem tak před půl rokem slyšel něco o tom,že u Mazdy když se ti na aute objeví 6 větších závad v době záruky,že máš právo na výměnu auto za auto..Ale ať nekecám,tak sem to jen zaslechl,nevím co je na tom pravdy..! ;)
1,8 MPI r.v. 97, Ronal R38 195/50/15, rádio Clarion BD 359RGMP, 165mm koaxiální repro v předních dveřích..
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Tak to je většinou velký problém jednou sem to zažil z té druhé strany zákazník nám chtěl vrátit auto protože jelo lehce ke straně a my nebyli schopni to odstranit . Jde o to že musí jít třikrát o stejnou závadu a nebo neodstranitelnou vadu . To že se každou chvíli něco na autě podělá ještě není důvod k vrácení auta bohužel . Na druhou starnu dokud je to auto v záruce tak buď rád . Tenhle typ často porouchanejch aut většinou jak jim skončí záruka tak začnou bejt naprosto OK a už nic se na nich nepodělá ;)
Akri
Kontaktovat uživatele:

Re: Vracení nového vozu

Příspěvek od Akri »

karstn píše:Může mi někdo poradit jaké jsou možnosti vrátit nové zakoupené vozidlo z důvodu velké kázivosti?
Ma s tím někdo nějaké zkušenosti nebo ze význá v zákonech?
:(
Díky za jakékoliv rady
Muzes napsat jake zavady mas, nebo uz byly? :shock:
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
milosh

Příspěvek od milosh »

To slysim prvne, ze by daewoo melo naky zavady :lol:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

Většina aut je bez závad dokud nepřijedou do servisu.Tam se vždy něco najde. :twisted:
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Proto do servisu nejezdim :lol:
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
karstn

Příspěvek od karstn »

Takové drobné závady jako nedolakovaná část vozu nebo nebo odjebané teplotní čidlo snesu. ale teď mám problém motoru - nespecifikovaná chyba. Jednou mi ji odstranili jenom vymazanim a pokud by se opakovala mam auto privest. Chtěli aď si pro auto přijedu na druhý den, ale řekl jsem že to mužou mít na trochu déle a už to nemá dělat problémy. Teď už je to jepřes 10 dní a co jsem se dozvěděl že dostali tlustou bichli úkonů z Prahy které musí provést a zatím jsou někde v polovině. Přibližný termín ukončení zatím není znám. Auto zatím nechci vracet ale kdyby nastal nějaký větší problém rád bych měl nějaké argumenty pro "manévry" v dané situaci.

Jinak z autem jsem byl spokojený jak po starnce komfortu, jizdných vlastností i prostoru. Teď mam pujčenou firemní fobii 1,2 a žere to víc, bolí mě ruka od řazení (strašně krátké převody) a nejde s tím předjíždět ve větších rychlostech.

Co si myslím tak v záruce má být odstraněn problém do 30 dní a nevím jak je to přesně? neorientuje se v tom někdo?
Nubira SE 1,4 16V
Orlando 1,8
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

to je fakt. Všude kritizujou Lacíka za dlouhou řadičku ale mně taky vyhovuje.Komu se nelíbí, at si jí zařízne ! Alespoń vim,jakou tam mam rychlost a těch 5cm pohybu navíc mně nezabije.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

3x stejnou zavadu bylo driv, ted uz jsou reklamacni podminky pro prodejce drsnejsi, zakaznik si muze vzdy vybrat jak zavadu resit, opravou, vymenou poskozeny veci... Pokud se objevuji opakovane zavady (byt i ruzne) branici uzivani, muze zadat vymenu za jinej stejnej vyrobek, podobnej (s pripadnym vyrovnanim doplatku), vraceni penez...
karstn

Příspěvek od karstn »

Krtek píše:to je fakt. Všude kritizujou Lacíka za dlouhou řadičku ale mně taky vyhovuje.Komu se nelíbí, at si jí zařízne ! Alespoń vim,jakou tam mam rychlost a těch 5cm pohybu navíc mně nezabije.
kratší řadici páka mi nevadi ale převodovka je "krátce" spřevodovaná. Aby to nejak jelo rozumně tak 2500 je min a 4000 max pak už to nema záběr. Při jízdě městem člověk musí pořád řadit a to pak leze na nervy.
Nubira SE 1,4 16V
Orlando 1,8
Habron

Příspěvek od Habron »

To já řadím rád, až mě za to moje drahá polovička neustále spílá. Jsem jí ukazoval záběry z vozu rally a snažil jsem se jí vysvětlit, že často řadit je naprosto normální. Nepochopila ... :lol:
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

A nezapomínejte, že pokud je auto pořízené na leasing, tak ho musí chtít vrátit leasingovka. Vy ho máte jen pronajaté... :?
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
karstn

Příspěvek od karstn »

Ondras píše:A nezapomínejte, že pokud je auto pořízené na leasing, tak ho musí chtít vrátit leasingovka. Vy ho máte jen pronajaté... :?
toho se nejvic bojím :roll:
Nubira SE 1,4 16V
Orlando 1,8
Habron

Příspěvek od Habron »

Já si ale nemyslím, že by leasingovka měla dělat nějaké problémy při reklamaci auta, ale rozhodně bych se jich na to zeptal.
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“