Daewoo kalos check svítí
Moderátor: Blue Lanos
Daewoo kalos check svítí
Zdravím, mám takový problém...Už nějakou dobu mi svítí check motor, když je motor studený asi po minutě, mě to hodí do "nouzového režimu", šlapu na plyn a autu se nechce zrychlit, kontrolka začne svítit...po dalších pár sekundách už je vše v pohodě. Na diagnostice ukazuje vynechávaní jednoho z válců. V servise si s tím nevěděl rady, měnil svíčky, cívku a problém přetrvává, prý ať si zajedu do Brna na obroušení ventilů nebo co, že možná to je tím. Auto mám ojeté a nechce se mi dávat peníze za něco a pak zase zjistím, že problém bude přetrvávat. Zkoušela jsem jiný servis, tam prý je chyba v elektrice, ale že by auto potřebovali na týden. Měl někdo podobný problém? Po zahřátí auto jede v pořádku, jen prostě když je studené, tak je líné a začně jakoby vibrovat.
- Reklama
Re: Daewoo kalos check svítí
Co povedala citacka?
Chevrolet Cruze 1.6 91 KW 2011
EX Chevrolet lacetti SW 1.6 LPG BRC 2006
EX Chevrolet lacetti SW 1.6 LPG BRC 2006
- LordMMX
- Kontaktovat uživatele:
častokrát je to spôsobené nahorením karbonu na ventiloch a ich nedostatočným uzatvorením. treba to dať rozobrať a vyčistiť + prebrúsiť ventily. auto celkovo bude jazdiť oveľa lepšie.
Daewoo Lacetti Premiere 2011 (Cruze)
Daewoo Leganza "Areum" CDX 2.0, central + alarm, el. okna, digi klima, dualbag, ABS/TCS
Daewoo nie je len značka... je to životný štýl !! :)
ex: Leganza, 2x Evanda, Lanos, Corsa, Nexia, Espero, Marea
Daewoo Leganza "Areum" CDX 2.0, central + alarm, el. okna, digi klima, dualbag, ABS/TCS
Daewoo nie je len značka... je to životný štýl !! :)
ex: Leganza, 2x Evanda, Lanos, Corsa, Nexia, Espero, Marea
Pěkný den.
Sám mám Klose a měl jsem od novoty 1,2 .Byl jsem s ním spokojený. Měl vlastně má najeto asi 93 tis.
Protože to co zbylo /byl rozbitej na zadek ale motor a předek nerozbitej.Koupil ho mladej kluk dal ho dohromady a je spokojenej.Protože jsem s ním byl spokojený tak jsem si zase koupil Kalose ale
najeto 123tis. ale 1,4 16V .Proč to píši . Jde o to ,že záleží kolik má najeto a kdo sním jezdil !!! Jestliže jsi koupila Kalose /nenapsala jsi jakého a kolik km./ tak nejsi milionářka. Jako Kalos je dobrý auto !!! Ale teť kdo s ním jezdil! Nejdřív výměny provozních kapalin a hlavně benzin!! Ne nějaký ONO a nebo
jakákoliv čerpací stanice !!! Já už když jsem jezdil i na záruční prohlídky s prvním tak mi technik říkal dobrej benzin je základ a nebát se očas protočit otáčky někde kde nejsou policajti a nejde udělat karambol ! Holt to projet aby to "vyhnalo pavouky" ! Beru teď benzinu a dokonce Vervu a jsem na 8l.
Jako nejezdím nějaký "láksám" byl jsem teď dvakrát v Praze a samozřejmě jak se jezdí tak je to holt brzda plyn a spokojenost ! A taky mě zlobila kontrolka ale teď po čtyřech nádržích je to lepší ale u mě to byla lambda sonda /zatím dobrý/ !!! Jinak už i při prvním Kalosu mi technik říkal i když svítí tak hlavně jestli jsou provozní kapaliny a jinak se nic neděje. Tak nějak když se ti bude chtít tak dej vědět .
Hlavně ať nám jezdí a nezlobí !
Sám mám Klose a měl jsem od novoty 1,2 .Byl jsem s ním spokojený. Měl vlastně má najeto asi 93 tis.
Protože to co zbylo /byl rozbitej na zadek ale motor a předek nerozbitej.Koupil ho mladej kluk dal ho dohromady a je spokojenej.Protože jsem s ním byl spokojený tak jsem si zase koupil Kalose ale
najeto 123tis. ale 1,4 16V .Proč to píši . Jde o to ,že záleží kolik má najeto a kdo sním jezdil !!! Jestliže jsi koupila Kalose /nenapsala jsi jakého a kolik km./ tak nejsi milionářka. Jako Kalos je dobrý auto !!! Ale teť kdo s ním jezdil! Nejdřív výměny provozních kapalin a hlavně benzin!! Ne nějaký ONO a nebo
jakákoliv čerpací stanice !!! Já už když jsem jezdil i na záruční prohlídky s prvním tak mi technik říkal dobrej benzin je základ a nebát se očas protočit otáčky někde kde nejsou policajti a nejde udělat karambol ! Holt to projet aby to "vyhnalo pavouky" ! Beru teď benzinu a dokonce Vervu a jsem na 8l.
Jako nejezdím nějaký "láksám" byl jsem teď dvakrát v Praze a samozřejmě jak se jezdí tak je to holt brzda plyn a spokojenost ! A taky mě zlobila kontrolka ale teď po čtyřech nádržích je to lepší ale u mě to byla lambda sonda /zatím dobrý/ !!! Jinak už i při prvním Kalosu mi technik říkal i když svítí tak hlavně jestli jsou provozní kapaliny a jinak se nic neděje. Tak nějak když se ti bude chtít tak dej vědět .
Hlavně ať nám jezdí a nezlobí !