Estetické cítění :o))

Moderátor: Blue Lanos

Reklama

Loobo

Příspěvek od Loobo »

Ta oranžová sama o sobě je dobrá (přiznávám se, že je to moje oblíbená barva) a kdyby celý auto bylo oranžový, tak by to vypadalo jak pojízdný pomeranč :lol: :lol:

btw. že ses ani nepochlubil s tmavejma lampama...
Nebo je to snad VT či podobná habaďůra :D ?

edit 2: napadlo mě že si přece v těch dvou barevných autech libujou Korejci a že jsem někde viděl i takovéto Matize, ale asi ne v týhle pekelný kombinaci ;)
Naposledy upravil(a) Loobo dne pon úno 21, 2005 21:57, celkem upraveno 2 x.
Červený Matiz 0.8 CD (dual airbag, ABS, posilovač, stylový interiér, zadní kšilt, atd. )
mazesk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mazesk »

no vidis, co vsetko sa da stretnut pred "nakupnym centrom" :lol: :lol:
Obrázek

lanos 1,5; hatchback 5D; bez výbavy :-)

(stale som tu s vami, aj ked uz velim francuzovi :) )
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Cerny lampy nejsou zadnej VT, ale cista realita ;)

To jsem uvedl jen tak naokraj, abych vedel, jestli se to libi i ostatnim :lol:
Loobo

Příspěvek od Loobo »

Zajímalo by mě za kolik a kde si je koupil?
Červený Matiz 0.8 CD (dual airbag, ABS, posilovač, stylový interiér, zadní kšilt, atd. )
T-PK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T-PK »

Mě ta oranžova celkem chytla,jen bych to hodil komplet i s kasltí do oranžády.. :lol:
1,8 MPI r.v. 97, Ronal R38 195/50/15, rádio Clarion BD 359RGMP, 165mm koaxiální repro v předních dveřích..
shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman »

Není to taková hrůza, ale na to kolik do toho musel vrazit prachů taky žádná sláva...
Pro ty co mají rádi skútry - www.scootland.cz
mazesk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mazesk »

no to je fakt, uz to mohol dotiahnut dokonca, alebo sa to jemu tak paci...
Obrázek

lanos 1,5; hatchback 5D; bez výbavy :-)

(stale som tu s vami, aj ked uz velim francuzovi :) )
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Roberte myslím si ,že tvému Matízkovi černé zadní lampy ladí s barvou tvého auta a zadní část auta vypadá dle mého názoru dobře.U druhého Matíze se kombinace barev nepovedla a mě se to nelíbí.
Mike

Příspěvek od Mike »

Tak koukam, ze je to foceno u Alberta na Masarove nebo se pletu?
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Ten oranžovec stával kdysi v Praze u Kotvy. Kámoš ho tam pro mě jednou vyfotil :D

Jak ty tvoje černé lampy svítí? Neskončí ti někdo v zadku, když přehlídne tvoje brzdovky? Máš černé i couvačky? Někteří pacienti mají ty zadní lampy tak černé, že i brzdovky jsou jen takové bludičky :( Já jsem volil celou červenou (kromě couvačky) a jsem spokojen
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Anonymous píše:Roberte myslím si ,že tvému Matízkovi černé zadní lampy ladí s barvou tvého auta a zadní část auta vypadá dle mého názoru dobře.U druhého Matíze se kombinace barev nepovedla a mě se to nelíbí.
Již jsem přihlášen!!!!!!!!!!!!
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Ondras: Sviti to dobre i ve dne, ale ve dne mi to zas tak nevadi, ze min. Dulezity je, ze vecer (v noci) je to videt naprosto vyborne :)
Jen se mi to moc nepovedlo to striknout. Delal jsem to poprve a levy svetlo mam tak o malej odstin tmavsi :(

Jinak ano, mam striklej i couvak, coz taky v noci neva...sviti to i tak moc pekne a z auta je taky dost videt ;)
Tak a to je snad vse.

A sakrys, neni... :lol:

Mike: Ano, je to foceno na Masarove u Alberta...odkud jsi? Ty mas taky Matize? :lol:

Loobo: Ty lampy jsem strikl transparentnim sprayem, stoji cca 120,-Kc
mike

Příspěvek od mike »

Robert: Ano, je to foceno na Masarove u Alberta...odkud jsi? Ty mas taky Matize?

Jsem z Lisne a na Masarovu chodime/jezdime nakupovat. Samozrejme ze matesem ;-) Akorat v prodejne ho na chvili vymenime za obycejny nakupni vozik :-) jelikoz matiz jsme z nakupni tasky pasovali na "rodinny automobil" ... ve dvou se to jeste da prezit.
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

mike píše:Robert: Ano, je to foceno na Masarove u Alberta...odkud jsi? Ty mas taky Matize?

Jsem z Lisne a na Masarovu chodime/jezdime nakupovat. Samozrejme ze matesem ;-) Akorat v prodejne ho na chvili vymenime za obycejny nakupni vozik :-) jelikoz matiz jsme z nakupni tasky pasovali na "rodinny automobil" ... ve dvou se to jeste da prezit.
Co se takhle nekdy sejit? Ja jsem taky z Lisne, sousede :lol:
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“