Samolepky pro členy nexiaclubu
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Samolepky pro členy nexiaclubu
Tak jsem sepsal mensi info, pokud vam neco neni jasne, piste klidne pod tento clanek do komentaru nebo sem do fora, at uz to letos dame do poradku
https://www.nexiaclub.com/samolepka-pro-cleny/
https://www.nexiaclub.com/samolepka-pro-cleny/
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
OK, panove, staci rict a dodam dle prani
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- T-PK
- Kontaktovat uživatele:
Mám návrh: Udelej jeste nalepky pro cleny klubu www.daewooclub.com ... Objednal bych si..
1,8 MPI r.v. 97, Ronal R38 195/50/15, rádio Clarion BD 359RGMP, 165mm koaxiální repro v předních dveřích..
Uz jsem nad tim taky uvazoval, precejen uz zde mame docela dobry kolektiv, co se stale vic a vic rozrusta...T-PK píše:Mám návrh: Udelej jeste nalepky pro cleny klubu www.daewooclub.com ... Objednal bych si..
BTW: Maro, jasne, cerna bude i s adresou webu taky, ale musis do Milovic tentokrat dorazit, jinak mas smulu
Nove samolepky pro cleny nexiaclubu jiz josu hotove, zitra pro ne jdu do reklamky. Pak dodam foto, jak pekne vypadaji
A kdo bude v Milovicićh, tak ji dostane.
Kdo tam nebude, ma smulu...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ne delam si srandu, kdo tam nebude, tak mu ji poslu postou, ale radsi si pro ni prijedte do Milovich, mozna k ni jeste neco dostanete
A kdo bude v Milovicićh, tak ji dostane.
Kdo tam nebude, ma smulu...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ne delam si srandu, kdo tam nebude, tak mu ji poslu postou, ale radsi si pro ni prijedte do Milovich, mozna k ni jeste neco dostanete
objednavky zacnu sbirat asi co nejdriv, asi na muj mail, jeste sem dopisu nejake info
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Tak to ma byt...Radoslav Hološka píše:Ja poberiem pre vsetkych a kazdemu pri spiatocnej ceste z Milovic ich rozveziem!
PECA
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...