Zdravím, chtěl bych požádat o radu. Poslední dobou mi Lanos trochu zlobí. Cca měsíc zpátky mi začalo auto škubat po řazení. Chvíli to nedělalo, nedávno zase začalo. Všiml jsem si, že v nižších otáčkách při prudkém sešlápnutí plynu začne škubat, otáčky trošku kolísají, nejde až tak do otáček, jako dříve. Při volném přidávání plynu se to projevuje jen málo.. Někde jsem přečetl, že by to mohlo být kvůli kabelům. Ty jsem ještě neměnil, svíčky mám NGK, rok a půl staré +- palivový filtr mám vyměněný taky... Vzduchový filtr jsem neměnil, takže nevím. Palivo čerpám často někde jinde (hodně jezdím). Chvíli jsem jezdil s minimem oleje, pak jsem tam dal olej 10W-40, ale tím by to asi být nemělo. Bohužel se v tom nevyznám. Nějaké rady?
Předem děkuji za odpověď.
Škubání Lanosu při rozjezdu
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Škubání Lanosu při rozjezdu
Je to koli kablom, teda koli kabelazi ...Komin píše:Zdravím, chtěl bych požádat o radu. Poslední dobou mi Lanos trochu zlobí. Cca měsíc zpátky mi začalo auto škubat po řazení. Chvíli to nedělalo, nedávno zase začalo. Všiml jsem si, že v nižších otáčkách při prudkém sešlápnutí plynu začne škubat, otáčky trošku kolísají, nejde až tak do otáček, jako dříve. Při volném přidávání plynu se to projevuje jen málo.. Někde jsem přečetl, že by to mohlo být kvůli kabelům. Ty jsem ještě neměnil, svíčky mám NGK, rok a půl staré +- palivový filtr mám vyměněný taky... Vzduchový filtr jsem neměnil, takže nevím. Palivo čerpám často někde jinde (hodně jezdím). Chvíli jsem jezdil s minimem oleje, pak jsem tam dal olej 10W-40, ale tím by to asi být nemělo. Bohužel se v tom nevyznám. Nějaké rady?
Předem děkuji za odpověď.
treba prekontrolovat a opravit motorovu kabelaz ...
pripadne to moze robit aj "vadna" remenica na motore...
teda .. vzajomna poloha cidla snimania otacok a ozubenia na remenici ..
ktora sa meni vdaka vadnemu "damperu" (silembloku) v remenici ..
(..alebo aj cidlo ... ... .etc. )
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Opravy vašich plechových miláčikov