Auto: Daewoo Lanos 1,5 63 kw (Bez ABS
Dotaz: Zdravím chtěl bych se zeptat zda-li tady někdo měnil na laníkovy zadní bubny s ložisky popř jestli má někdo nějaké foto. Budu je měnit protože už dost hučí a bubny na tom nejsou nejlépe takže to vezmu i s bubnama. Díky za info a rady a na to na co si mám dát pozor a popř* jakou značku bubnů / ložisek doporučujete
Brzdy + ložiska
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Re: Brzdy + ložiska
Zdar, taky se na to chystám. Jen s tím rozdílem, že nebudu měnit i bubny, ale pouze ložiska a obložení. No, abych Ti pravdu řekl, tak jsem na netu a ani v chytré knížce (JAK NA TO) co jsem k LANGOŠOVI dostal o výměně ložisek na zadní nápravě nic nenašel. Co se týče výběru dílů, na netu je toho spousta. Já se držím pravidla, že neberu díly, které jsou s Polska.
- LordMMX
- Kontaktovat uživatele:
lanos ma napravu ako nexia. skusil by som v chytrej knižke pre nexiu ... najdete ju na www.nexiaclub.com
Daewoo Lacetti Premiere 2011 (Cruze)
Daewoo Leganza "Areum" CDX 2.0, central + alarm, el. okna, digi klima, dualbag, ABS/TCS
Daewoo nie je len značka... je to životný štýl !! :)
ex: Leganza, 2x Evanda, Lanos, Corsa, Nexia, Espero, Marea
Daewoo Leganza "Areum" CDX 2.0, central + alarm, el. okna, digi klima, dualbag, ABS/TCS
Daewoo nie je len značka... je to životný štýl !! :)
ex: Leganza, 2x Evanda, Lanos, Corsa, Nexia, Espero, Marea
...Lanos má jinak uchycený buben, je třeba stahovák nebo dobře mířenou ránu kladivem, prostě je to na kónusu oproti nessí tam je buben jenom na středící malý šroub a drží na maticích kola.
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
Tak jsem se dneska pustil do těch ložisek. Je to otázka cca 45 minut na jedno kolo a to podotýkám, že jsem extra nespěchal. A teď po dobře odvedené práci si zajdu na
Ahojte. Prosím vás viete mi povedať aká dlhá je zadná ľavá brzdova trubka čo ide od brzdovej hadičky na náprave po brzdový valček v bubne ? Presakuje mi to tam všetko a tak som trubku zatiaľ zaslepil a valček odpojil a ráno chcem kúpiť trubku na metraz a už nemám kde dávať dole koleso. A ešte aké sú koncovky na trubke. Do valčeka viem ale do hadičky je taká istá ?
Odoslané z Note3 pomocou Tapatalku
Odoslané z Note3 pomocou Tapatalku
Rio25 tak to seš dobrej ale zjevně nemáš auto v tak dezolátním stavu jako já (protože majitel přede mnou byl trošku tupec a o auto se vůbec nestaral )