Denso iridium za solidni cenu
Moderátor: Blue Lanos
Denso iridium za solidni cenu
Mám pro vás tip na solidní cenu iridiových svíček Denso. Já už si je objednal, dodání do dvou až tří týdnů. Spolehlivost obchodu potvrdím až svíčky přijdou. Jo a je to tady http://www.robinek.com/
Už bez Matesa
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Super cena, pokud ti dorazí a pásnou, tak asi objednám taky. Poslední dobou o nich totiž zase uvažuju
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
-
- Kontaktovat uživatele:
Už se stalo. Vytrhnul jsem prodejci trn z paty s lichým počtem . Do 3 týdnů by měly být. Už se těším.zabijec píše:...tak objednávejte ať už je mám doma ...
|\/| /\ '|' | '/.
Tak jsem včera konečně měl chvilku času a Mates dostal svíčky Denso iridium a nové červené kabely. Původní svíčky Brisk LGS byly ve výborném stavu, zato kabely po 35 000km byly zřejmě na konci života. Tedy alespoň dva ke svíčkám, koncovky co se nasazují na svíčky byly uvnitř téměř rozpadlé - rez a černý bordel. Divím se že to ještě jezdilo.
A postřehy z nových svíček: motor se uklidnil, má o dost menší vibrace v celém spektru otáček. Odspodu má hlavně při studeném motoru měkčí chod a plynulejší rozběh. Možná mají něco na svědomí i kabely.
Vzhledem k životnosti iridiových svíček a zlepšení chodu motoru si myslím, že se vyplatí je koupit. Komu se to zdá hodně peněz doporučuji Brisk LGS (já je kupoval za 128kč/kus), na které můj mates jezdil líp než na originální osazení.
A postřehy z nových svíček: motor se uklidnil, má o dost menší vibrace v celém spektru otáček. Odspodu má hlavně při studeném motoru měkčí chod a plynulejší rozběh. Možná mají něco na svědomí i kabely.
Vzhledem k životnosti iridiových svíček a zlepšení chodu motoru si myslím, že se vyplatí je koupit. Komu se to zdá hodně peněz doporučuji Brisk LGS (já je kupoval za 128kč/kus), na které můj mates jezdil líp než na originální osazení.
Už bez Matesa
-
- Kontaktovat uživatele:
Já mám taky nějakou chvíli Densa namontované. Rovněž jsem měnil i kabely. A taky jsem po demontáži Brisků LGS zjistil, že jsou ve výborném stavu - suché a světlé. Brisky jsem měl celkem čerstvé a kabely byly taky, co se vodivosti týče OK, jen měly špatné koncovky, takže nějaké výrazné zklidnění chodu motoru se nekonalo. Spíše jsem zaznamenal o maličko plynulejší zátah.
Pořádnému vyzkoušení ovšem bránilo to, že jsem měl naprasklý vlnovec výfuku. Ten už je od předvčerejška OK, takže to provětrám, ale už po pár km se zdá, že to nebude zlé . Na objektivní porovnání však nejsou ideální podmínky, jelikož se měnilo více věcí, které mají na jízdu vliv, hlavně letní gumy a pak ten výfuk. Nicméně můžu s určitostí prohlásit, že i ty Brisky LGS jsou velmi dobré svíčky. Densa však vyjdou vzhledem k dvojnásobné životnosti jen o maličko dráž.
Pořádnému vyzkoušení ovšem bránilo to, že jsem měl naprasklý vlnovec výfuku. Ten už je od předvčerejška OK, takže to provětrám, ale už po pár km se zdá, že to nebude zlé . Na objektivní porovnání však nejsou ideální podmínky, jelikož se měnilo více věcí, které mají na jízdu vliv, hlavně letní gumy a pak ten výfuk. Nicméně můžu s určitostí prohlásit, že i ty Brisky LGS jsou velmi dobré svíčky. Densa však vyjdou vzhledem k dvojnásobné životnosti jen o maličko dráž.
|\/| /\ '|' | '/.
Akri je ma v lanosu a byl nadšenej.Tak se zeptej tam.T-PK píše:A vyplatí se? Mají tyto "super" svíčky na něco nějaký vliv? (něco sem si přečetl,ale lepší by byly osobní zkušenosti)...
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil