Kluci..comám dělat...? Už nějakou dobu mi nejde kolečko od regulátoru topení otočit aby foukal jen na okno..Když jsem to měla z jedné strany rozebrané tak jsem se dostala jen na lanko od regulátoru teploty Poraďtemi
Jo a když chcu aby foukalo jen na nohy tak to funí všude a na nohy pomalu vůbec.
Pak zadalší..Když pustím větřák na plno pomalu to nefouká a trvá než se auto vytopí.Podotknu auto nestojí na mrazech a je v garáži..
Regulátor teploty a topení
Moderátor: Blue Lanos
Regulátor teploty a topení
Škoda 135 GL
Daewoo Nexia 1,5 r.v 97.3 dv
Daewoo Tacuma SX 1,6 16 V 77kw r.v 2001
Fiat Croma 1,9 Jtdm 16v.2010. 6tikvalt
Daewoo Nexia 1,5 r.v 97.3 dv
Daewoo Tacuma SX 1,6 16 V 77kw r.v 2001
Fiat Croma 1,9 Jtdm 16v.2010. 6tikvalt
- Reklama
Re: Regulátor teploty a topení
No tenhle problém jsem měl když jsem se vykašlal na výměnu kabinového filtru. Pak jsem se nestačil divit, jak to funí s čistým...sandruš píše: Pak zadalší..Když pustím větřák na plno pomalu to nefouká a trvá než se auto vytopí.Podotknu auto nestojí na mrazech a je v garáži..
Tacuma 2.0 CDX, LPG D.T.Gas, 2004
Praha 9
Praha 9
Ty lanka jsou překřížená, ovládání teploty je u spolujezdce(musí se demontovat přihrádka na doklady, tím se dá dostat i ke kabinovému filtru). U řidiče je ovládání směrů, je tam vidět zespodu, jak se posunují ozubená kolečka. Může být vypadlý nebo ulomený držák bovdenu.
Citroen C4 Grand Picasso 1.8i, 92kW
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
Daewoo Espero 1.8i, 70kW ...opustilo nás v nedojetých 133tkm
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
Daewoo Espero 1.8i, 70kW ...opustilo nás v nedojetých 133tkm
Já mám s tím taky problémy. Přepínač mě nejde do poslední polohy.
Tacuma 1.8 + LPG - 72 kW
Mě taky - ale do tý opačný úplně vlevo, tj. vzduch jen dopředu. Někdy to jde a někdy se lanko jen bezmocně prohýbá ale s tím kolem nehne. Už jsem se naučil šáhnout tam a trochu mu rukou pomoct. Teda musím při zastavení, za jízdy to fakt nejderudla píše:Já mám s tím taky problémy. Přepínač mě nejde do poslední polohy.
Držák bowdenu jsem taky měl ulomený, ale opravil jsem to omotáním kusem fáče promáčeném v epoxidu a drží to už několik let.
Tacuma 2.0 CDX, LPG D.T.Gas, 2004
Praha 9
Praha 9