ako a čím prilepiť stredové zrkadlo????
Moderátor: Blue Lanos
ako a čím prilepiť stredové zrkadlo????
nazdárek
môj problém spočíva v tom že mi odpadol držiak stredového zrkadla, krotý bol prilepený na čelnom skle.
vyskúšal som niekoľko druhov lepidiel ale nič nepomohlo, dokonca ani v predjani autoskla, kde som si myslel že s tým budú mať dobré skúsenosti mi nevedeli poradiť.
vyskúšal som
1. sekundové lepidlo - ani nevytuhlo
2. chemopren -opäť bez úspechu
3.speciálne lepidlo, 3 gramy za 150.- Sk - sklamalo
4. obojstrannú lepiacu pásku od sklenára - ako tak, ale strašne sa to vykvá (hýbe)
prosím pomôžte mi v mene matízka
môj problém spočíva v tom že mi odpadol držiak stredového zrkadla, krotý bol prilepený na čelnom skle.
vyskúšal som niekoľko druhov lepidiel ale nič nepomohlo, dokonca ani v predjani autoskla, kde som si myslel že s tým budú mať dobré skúsenosti mi nevedeli poradiť.
vyskúšal som
1. sekundové lepidlo - ani nevytuhlo
2. chemopren -opäť bez úspechu
3.speciálne lepidlo, 3 gramy za 150.- Sk - sklamalo
4. obojstrannú lepiacu pásku od sklenára - ako tak, ale strašne sa to vykvá (hýbe)
prosím pomôžte mi v mene matízka
- Reklama
Někde jsem viděl lepicí sadu přímo na zrcátka, bylo to tam nakreslené , ale nevím kde , někde u pumpy.....v každém případě to existuje!!
Jinak mě měnili čelní sklo a to nové dodává výrobce už přímo s tím nalepeným držákem na který se zrcátko nasune a zajistí takovým malým imbusem.
Jinak mě měnili čelní sklo a to nové dodává výrobce už přímo s tím nalepeným držákem na který se zrcátko nasune a zajistí takovým malým imbusem.
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Jo existuje na to specialni lepici sada bohuzel nevim jak se jmenuje,ale lepil jsem to s ni a drzi to .Sklada se to z takove male sitky a nejake kapaliny.Sitka se polozi na plochu zrcatka ,nakapne se na ni ta tekutina a priltaci se to na sklo .Po vytvrdnuti drzi jako hrom .Dle sdeleni kolegy je to opravdu jedina moznost pro prilepeno zrcatka.Vse ostatni nedrzi
To lepidlo je od Loctitu a je to přesně jak píšete je v něm taková siťka a tubička s lerpidlem musí se to dělat v teple a podle návodu to zvládne každý jen proboha nepoužívejte vteřinové lepidlo mohli byste taky skončit s prasklým čelním oknem a to asi nikdo nechce . To lepidlo mají právě třeba u Riegra v praze a nebo dokonce sem ho viděl v obchodech typu OBI , Bauhaus atd. je to sasda určená k lepení právě vnitřního zrcátka na sklo . To autosklo by měli zavřít když neumí nalepit vnitřní zrcátko to je naprosto běžná oprava