Modre podsvietenie *HELP*
Moderátor: Blue Lanos
Modre podsvietenie *HELP*
Ahojte. Kedze som vcera kupil vo Zvolene modre diody za 10 a 13 Sk/kus,tak som sa rozhodol prerobit podsvietenie. Okrem toho,niektore ziarovocky uz nesvietili... Problem mam len jediny, ze neviem rozobrat tie tlacitka ktore reguluju osvetlenie a cyklovac strieracov. Ostatne som vcera vymenil bez problemov, je tam dost miesta aj na ochrannný odpor. Zatial som vymenil Hmlovky,Vyhrievanie,Pridavky. Este ma caka pristrojovka,kurenie.... Ak mate dake skusenosti rad uvitam vase postrehy z tej problematiky...
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
nejak moc ti neporadim ale opytam sa ta. ake diody si kupil ? a kde?
a nevies mi povedat kde v BA by som ich kupil ?
aj ja by som chcel modre podsvietenie.
a nevies mi povedat kde v BA by som ich kupil ?
aj ja by som chcel modre podsvietenie.
PREDAM - Daewoo ESPERO 2,0 8V SOHC, r.v. 96, zelena metaliza, Green vlozka, ABS, AirBag,klima spotreba kombi 6 - 7 l/100km, cena 60k, treba vidiet. tech stav 95%, vizualny stav 70%
Renault Laguna 1.9 DCi Authentic combi, 79kW, r.v. 2002, naj.75tis. , ABS, 8x ABG, ..., man.klima, turbo,
Renault Laguna 1.9 DCi Authentic combi, 79kW, r.v. 2002, naj.75tis. , ABS, 8x ABG, ..., man.klima, turbo,
Neviem ako sa ta firma vola vo Zvolene,ale predavaju elektrosuciastky,je to v takom dvore,vchadza sa z namestia na 1.poschodi. Maju tam aj super repraky (efekt chromované membrany okolo 400 za ks) . Ta dioda za 10Sk je asi tak velka ako ta ziarovocka v tych vypinacoch. Este som zvedavy na spinace okien... Inak odpory su 680 Ohmove ale ak nechces menit osvetlenie v pristrojovke, tak doporucujem vacsi odpor aby bolo vyvazene svetlo diod a pristrojovky. Teraz mi gombiky svietia silnejsie ako pristrojovka...
Za 175 Sk som kupil v Prievidzi 1,5m dlhy kabel co cely svieti na modro. Mam ho nahodeny okolo stredovej kozoly ( ako je kurenie-radio-okolo radiacej paky) Je to super,len mi to pripomina tesco cez vianoce...
Netusim kde v Ba sa to da kupit,ale skus daky velkosklad.
Este som kupil biele vysokosvietive diody na 12V do prednych svetiel namiesto obrysoviek, je to cool... Trosku ich prisposobim,aby sedeli v tej obimke... Ale uz viem ako na to.
Za 175 Sk som kupil v Prievidzi 1,5m dlhy kabel co cely svieti na modro. Mam ho nahodeny okolo stredovej kozoly ( ako je kurenie-radio-okolo radiacej paky) Je to super,len mi to pripomina tesco cez vianoce...
Netusim kde v Ba sa to da kupit,ale skus daky velkosklad.
Este som kupil biele vysokosvietive diody na 12V do prednych svetiel namiesto obrysoviek, je to cool... Trosku ich prisposobim,aby sedeli v tej obimke... Ale uz viem ako na to.
- T-PK
- Kontaktovat uživatele:
Je to fakt SUPER (až na jemně nevyvážené osvětlení budíků)...Pěkné,fajn změna.. Akorád bych to osvětlení hodil třeba do čistě sněhově bílé (ať to ladí s lakem auta)...To by bylo (podle mě) ještě lepší.. Jinak si mě opravdu potěšil,vypadá to fakt dobře... PS: Co máš za nálepku nebo co (takové ty černo-bílé kostky)?..Díky
1,8 MPI r.v. 97, Ronal R38 195/50/15, rádio Clarion BD 359RGMP, 165mm koaxiální repro v předních dveřích..
Problem je v tom, ze najskor by trerbalo vyskusat diody - aky maju rozptyl ale aj tak by to mozno nebolo ono. Aj to cire osvetlenie som rozmyslal,ale uz som hodil prachy za modre,tak kaslem na to. Este upravim odpor v tych tlacitkach aby svietili menej... A co hovoris na tie biele diody v svetlach?
Tie tlacitka su "olepene" imitaciou karbou. Ono je to strieborno-ciene,len ten blesk to tak urobil. Na jedej internetovej strake som nasiel nalepky a tak ma to inspirovalo. Mam tak olepene: ovladanie okien, kryt popolniku,ten stred okolo radiacej paky,tu zaslepku medzi radiom a kurenim a ten kryt pristrojovky s tlacitkami. Inak je to dost dobra folia- dobre drzi.
Tie tlacitka su "olepene" imitaciou karbou. Ono je to strieborno-ciene,len ten blesk to tak urobil. Na jedej internetovej strake som nasiel nalepky a tak ma to inspirovalo. Mam tak olepene: ovladanie okien, kryt popolniku,ten stred okolo radiacej paky,tu zaslepku medzi radiom a kurenim a ten kryt pristrojovky s tlacitkami. Inak je to dost dobra folia- dobre drzi.
-
- Kontaktovat uživatele:
No vyzera to fajn.
Aj ja nad tym uvazujem. Vies mi povedat ake diody presne si tam dal ?
A kolko kusov ich ide do palubovky aj s tlacitkami ?
kolko kusov ich ide do stredoveho panela ?
A kde si kupil tu svietiacu snuru co mas okolo saltpaky a ako sa vola ?
ja viem vela otazok ale uz ked to mas za sebou porad.
Aj ja nad tym uvazujem. Vies mi povedat ake diody presne si tam dal ?
A kolko kusov ich ide do palubovky aj s tlacitkami ?
kolko kusov ich ide do stredoveho panela ?
A kde si kupil tu svietiacu snuru co mas okolo saltpaky a ako sa vola ?
ja viem vela otazok ale uz ked to mas za sebou porad.
PREDAM - Daewoo ESPERO 2,0 8V SOHC, r.v. 96, zelena metaliza, Green vlozka, ABS, AirBag,klima spotreba kombi 6 - 7 l/100km, cena 60k, treba vidiet. tech stav 95%, vizualny stav 70%
Takze ten svietiaci kabel ja urceny do PC. Ma dlzku 1,5m. Ja ho mam zapojeny cez 12v stabilizator.Vypinac je na boku pri nohe vodica (je tam taka zaslepka) .... Vyraba to sunbeam a stoji to cca 250,-
Zoznam osvetlenia :
- Kurenie 2 ks malých ziaroviek asi 2w??? (kate malicke ako su vo vypinacovh)
- Pristrojovka 4ks velkych ako su v predych svetlometoch obrysovky + 1 malicka ktora podsvecuje fuel a temp.
- Vypinace su vsetko malicke ziarovocky...
(tie malicke ziarovocky sa pouzivali kedysi aj do autoradii)
Zoznam osvetlenia :
- Kurenie 2 ks malých ziaroviek asi 2w??? (kate malicke ako su vo vypinacovh)
- Pristrojovka 4ks velkych ako su v predych svetlometoch obrysovky + 1 malicka ktora podsvecuje fuel a temp.
- Vypinace su vsetko malicke ziarovocky...
(tie malicke ziarovocky sa pouzivali kedysi aj do autoradii)
- T-PK
- Kontaktovat uživatele:
Hele,psal si,že máš bílé diody ve světlech?Mi se jeví na te fotce jao modré,ne? Jinak bych je chtěl taky vyměnit,ale jaksi je k nim horší přístup než k normálním potkávačkám, či dálkovým... A to ještě nemluvím o mlhovkách...
1,8 MPI r.v. 97, Ronal R38 195/50/15, rádio Clarion BD 359RGMP, 165mm koaxiální repro v předních dveřích..
- T-PK
- Kontaktovat uživatele:
Tohle sem ještě našel:
A neco z jineho soudku:
Doporučuju odkaz http://espero.of.pl (je tam i instalace tech modrých LEDek atd,je se tam pošťárejte..)
A neco z jineho soudku:
Doporučuju odkaz http://espero.of.pl (je tam i instalace tech modrých LEDek atd,je se tam pošťárejte..)