Cruze difuser
Moderátor: Blue Lanos
- Doyle
- Kontaktovat uživatele:
Cruze difuser
Líbilo by se mi docela toto http://viewitem.eim.ebay.cz/CHEVROLET-C ... 61053/item
byť je to v zasadě jen imitace vypada to docela dobře.
Jen si lámu hlavu s tím jestli tvar a rozměry toho prolisu dole na nárazníku vzadu jsou na sedanu a HB stejné nebo jiné..
byť je to v zasadě jen imitace vypada to docela dobře.
Jen si lámu hlavu s tím jestli tvar a rozměry toho prolisu dole na nárazníku vzadu jsou na sedanu a HB stejné nebo jiné..
Cruze HB LT Plus, 1,6 91kW, Šedá Smoke Grey FOTO Cruze
Dříve:
Peugeot 205 XS 1,4 58kw ( 786kg ) = třídveřové letadlo FOTO 205
Peugeot 406 ST 1,8 16V 81kW / sedan FOTO 406
Dříve:
- Reklama
Re: Cruze difuser
Dívali jsme se na to s Tomášem. On má sedan, já HB. Shodli jsme se, že ze sedanu to na HB nejde.
- petrisek.pistolik
Potvrzuji - sedan, hatchback a i combi (SW) má každý svůj typ nárazníku. Taky se mě líbí difusor, ale koukal jsem na auta v prodejně a je to vše jiné . Tak třeba pak začnou dělat i na hatchback.
Alfa Romeo 33
Citroën BX
Škoda Favorit
Citroën Xantia
Opel Corsa
Chevrolet Cruze HB LT+, 1.6, béžová met., 2011
Citroën BX
Škoda Favorit
Citroën Xantia
Opel Corsa
Chevrolet Cruze HB LT+, 1.6, béžová met., 2011
Nechci ti krást iluze, ale silně o tom pochybuji.. na HB neseženem prostě skoro nic. Ani blbý křídlo neexistuje. To je jako s tim, že sháním couvací kameru na HB. Zatím bez úspěchu. Pouze jeden člověk v ČR jí údajně má, ale cena je nepřiměřená.
Chevrolet CRUZE 2.0 LTZ HatchBLACK; Anthracite Matte Metallic wrap; 17" rims - Chevrolet special EDITION; Carthell Prg
Follow me: www.facebook.com/pages/Daniel-Dvoracek-planespotter/260478763995647
- Scorpion.11
Proto říkám vždy a jedině sedan
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Jde ti jen o kameru montovanou v zádu na narázníku, nebo o komplet řešení včetně displeje na kterym ji budeš sledovat? Protože jen ta kamera se koupit dá a drahá neni.Dannik91 píše:Nechci ti krást iluze, ale silně o tom pochybuji.. na HB neseženem prostě skoro nic. Ani blbý křídlo neexistuje. To je jako s tim, že sháním couvací kameru na HB. Zatím bez úspěchu. Pouze jeden člověk v ČR jí údajně má, ale cena je nepřiměřená.
Chevrolet Cruze Hatchback, výbava LTZ, motor 2.0 VCDi 163k Automat, barva bílá, rok výroby 2012
- Rádio TID-8945 (Rádio/DVD/TV/GPS/Couvací kamera)
- Bezpečnostní matice kol
- Ochranné venkovní lišty
- Hliníkové prahové lišty
- 4 x zástěrky
- 4 x ofuky
- 4 x zástěrky
- 4 x ofuky
- Doyle
- Kontaktovat uživatele:
škoda škoda..
třeba se časem něco vyloupne ale v zahraničí asi těžko.
Co tak kde pročítám HB je tak naše středoevropská úchylka ve světě se to moc nenosí ..
Co tak kde pročítám HB je tak naše středoevropská úchylka ve světě se to moc nenosí ..
Cruze HB LT Plus, 1,6 91kW, Šedá Smoke Grey FOTO Cruze
Dříve:
Dříve:
Doyle píše:škoda škoda..
Ale krásná úchylka
Bývalý majitel Cruze LT+ 1,6 Hatchback, Černá Carbon Flash, 2012
Carthell Prg
Carthell Prg
Samozřejmě o celkové řešení, ale základ je kamera a tu chci jako u sedanů, montovanou na místo osvětlení SPZ a to na HB není. Jiný alternativny nechci, nechci nic vrtat, řezat, montovat, šroubovat.Nyny píše:Jde ti jen o kameru montovanou v zádu na narázníku, nebo o komplet řešení včetně displeje na kterym ji budeš sledovat? Protože jen ta kamera se koupit dá a drahá neni.
Chevrolet CRUZE 2.0 LTZ HatchBLACK; Anthracite Matte Metallic wrap; 17" rims - Chevrolet special EDITION; Carthell Prg
- Scorpion.11
U nás se to též řešilo "Cúvacia kamera na AVEO a CRUZA" a Jožka nabízel tuto http://www.pricemania.sk/katalog/parkov ... parametre/, takže popřemýšlej
Bezdrôtový cúvací set, jednoduchá inštalácia2,5"bezdrátový LCD monitorŠPZ bezdrôtová kamera - vode odolnápracuje na frekvencii 2,4 GHz Real-time pohľad cúvania4 možnosti nastavenia obrazu monitora(normal,reverse,invert,invert-reverse)aplikovateľný na všetky typy vozidiel
Bezdrôtový cúvací set, jednoduchá inštalácia2,5"bezdrátový LCD monitorŠPZ bezdrôtová kamera - vode odolnápracuje na frekvencii 2,4 GHz Real-time pohľad cúvania4 možnosti nastavenia obrazu monitora(normal,reverse,invert,invert-reverse)aplikovateľný na všetky typy vozidiel
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Mám Hatchback, mám vzadu couvací kameru, mám ji místo levého osvětlení RZ, nikdo nic nevrtal, nikdo nic nešrouboval, nikdo nic neřezal, takže na HB zřejmě je. Kupoval jsem ji tady: http://www.auknet.cz/p13548-dvd-autorad ... -8945.html zároveň s tím rádiem, ale prodávají ji i samostatně. Kamera má vývod Synch, takže půjde připojit k čemukoli.Dannik91 píše:Samozřejmě o celkové řešení, ale základ je kamera a tu chci jako u sedanů, montovanou na místo osvětlení SPZ a to na HB není. Jiný alternativny nechci, nechci nic vrtat, řezat, montovat, šroubovat.Nyny píše:Jde ti jen o kameru montovanou v zádu na narázníku, nebo o komplet řešení včetně displeje na kterym ji budeš sledovat? Protože jen ta kamera se koupit dá a drahá neni.
Chevrolet Cruze Hatchback, výbava LTZ, motor 2.0 VCDi 163k Automat, barva bílá, rok výroby 2012
- 4 x zástěrky
- 4 x ofuky
- 4 x zástěrky
- 4 x ofuky
Ty mas ten set?Scorpion.11 píše:U nás se to též řešilo "Cúvacia kamera na AVEO a CRUZA" a Jožka nabízel tuto http://www.pricemania.sk/katalog/parkov ... parametre/, takže popřemýšlej
- Scorpion.11
Já psal, že se to u nás též řešilo, já mám jen LCD se zadníma couvacíma senzory a úplně mě to stačí a max. spokojenost a cena 1.000,-
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
sem se jen zeptalScorpion.11 píše:Já psal, že se to u nás též řešilo, já mám jen LCD se zadníma couvacíma senzory a úplně mě to stačí a max. spokojenost a cena 1.000,-