Ahojte!
Kto má farbu "SPORT BLUE METALÍZA" ?
V Chevrolete som si objednal dve tuby s farbou a lakom, na opravu malých škrabancov /vandalizmus,kamienky a pod./.
Miesto mojej farby Borocay Blue,mi poslali vyššie uvedenú,tak mne je na nič,lebo je tmavšia /inak krajšia farba /.
Kto by mal záujem,tak mi dajte vedieť. Kúpil som to za 9,50.-EUR,ale za 5.-EUR to posuniem ďalej,príp.vymením za niečo...
Balenie obsahuje farbu a lak,je to orig.GM.
Ponuku napíšem aj do sekcie pre iné modely,lebo možno napr.Malibu je aj v takej farbe,tak mi duplicitu odpustite.
COLOR: SPORT BLUE METALIC
Moderátor: Blue Lanos
COLOR: SPORT BLUE METALIC
Chevrolet AVEO LT, 1.2 63kW,2012 Borocay Blue
...v koži od MAD, DRL, kamera ... a ešte nie je koniec :)
- Reklama
Re: COLOR: SPORT BLUE METALIC
Ponuku napíšem aj do sekcie pre iné modely,lebo možno napr.Malibu je aj v takej farbe,tak mi duplicitu odpustite.
Nechápu proč jim to nevrátíš, když ti dali barvu špatnou????????
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Nechce sa mi to s nimi riešiť. v tom obchode nič nevedia. Či nové AVEO,alebo staré,objednávajú rovnaké veci,aj keď sú tam odlišnosti. Už tam nejdem a už sa mi prihlásil člen klubu a tú farbu a lak mu pošlem grátis ako darček. On v takej farbe auto má.
Já bych jim to omlátil o hlavu. Tak seš hodnej k některému členovi fóra .
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier