Mapy TomTom
Moderátor: Blue Lanos
Mapy TomTom
Zdravím kolegové. Mám navigaci TomTom XL IQ Route Edition a potřeboval bych do ní stáhnout nejnovější mapy stačí i klidně střední Evropa. Nevíte kde je stáhnout i s instalátorem? zadarmo samozřejmě:-)
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
- Reklama
Re: Mapy TomTom
ty to mají tak zabezpečené,že jedině koupitFranta P. píše:Zdravím kolegové. Mám navigaci TomTom XL IQ Route Edition a potřeboval bych do ní stáhnout nejnovější mapy stačí i klidně střední Evropa. Nevíte kde je stáhnout i s instalátorem? zadarmo samozřejmě:-)
leda od někoho,kdo by byl ochoten ti nechat zkopírovat novou verzi,jinak né
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Hele pane policajte Franto, abych to nenahlasil u vas na urade, nevis ze kradeni softwaru a v tom i map je trestne?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
nebuďme oškliví na pana policistu,třeba budeme potřebovat jednou pomoctmilosh píše:Hele pane policajte Franto, abych to nenahlasil u vas na urade, nevis ze kradeni softwaru a v tom i map je trestne?
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
To by nebyl Milosh aby si do mě nerejpl. Až budeme líp placení a budu mít jen tak 2 litry na nějaký blbý mapy tak to řešit nebudu. sem taky jen člověk. a navíc dopravák takže se nikdy v životě k nějakému řešení padělání software nedostanu.
už sem jednou stáhl od někoho tady na fóru asi 2011 ale pak mi autom. aktualizace navigace stáhla nějaký nový menu a mapy už nefungovaly. tak sem musel nahrát starý 2009.
už sem jednou stáhl od někoho tady na fóru asi 2011 ale pak mi autom. aktualizace navigace stáhla nějaký nový menu a mapy už nefungovaly. tak sem musel nahrát starý 2009.
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan