Mračítka
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Ja som absolvoval opticky aj chiptuning vo firme www.autosaby.sk. Zohnali mi aj mracitka aj spojler s tretim brzdovym svetlom. Zrejme z Polska,ale som spokojny. Slovenskych Nexii s mracitkami okrem mojej nebeha vela.
Mracitka na auto nepatri, je to TUZING !!!!!
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasím s Miloshem, navíc při vývoji světla nad tím někdo přemýšlí aby to mělo určitý parametry a pak někdo kus světla zakreje. A aby mu to svítilo, tak tam dá silnější žárovky, který nejsou určený k běžnému provozu. To bych vraždil.milosh píše:Mracitka na auto nepatri, je to TUZING !!!!!
Na Nexii vzpomínám v dobrém , ale MPV je MPV
neválí se vám v garáži nepotřebná SPZ - v mé sbírce je pro ní místo,
neválí se vám v garáži nepotřebná SPZ - v mé sbírce je pro ní místo,
Ivane, nekdo tady o tobe mluviPajda píše:Souhlasím s Miloshem, navíc při vývoji světla nad tím někdo přemýšlí aby to mělo určitý parametry a pak někdo kus světla zakreje. A aby mu to svítilo, tak tam dá silnější žárovky, který nejsou určený k běžnému provozu. To bych vraždil.milosh píše:Mracitka na auto nepatri, je to TUZING !!!!!
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Ja som bol pred upravou svojej Nexii tiez konzervativny a proti mracitkam,kedze mi nevedeli zohnat aj tenke plastove lemy okolo zadnych svetiel. Predne mracitka sme najprv pri zasvietenom svetle v tmavej garazi prikladali k svetlu a sledovali,ci sa zmeni intenzita alebo svetelny tok. Svieti mi to stale tak dobre,ako predtym. Moje decentne mracitka nezakryvaju v hornej casti svetlometu ziadnu cinnu plochu.Pajda píše:Souhlasím s Miloshem, navíc při vývoji světla nad tím někdo přemýšlí aby to mělo určitý parametry a pak někdo kus světla zakreje. A aby mu to svítilo, tak tam dá silnější žárovky, který nejsou určený k běžnému provozu. To bych vraždil.milosh píše:Mracitka na auto nepatri, je to TUZING !!!!!
A je to vzdy lepsie s mracitkami a svietit non-stop,ako bez mracitok a nesvietit stale ako kopec expertov,ktori dokonca zabudnu svietit aj v tomto zimnom obdobi. A ked im zablikam,kyvaju rukou akoze na pozdrav a nechapu,preco im blikam.
Ja nechci nejaky placky pres pul svetla.ale jenom nejaky decentni tak max 1 cm. za ty silny zarovky bych taky vrazdil.to kdyz ma nekdo dvojeny svetlo kde ma samostatny dalkovy tak to jo. jako fotr ma na vectre dalkovky 100W a hned je videt jinak.Me nejvice serou fabie.ty maj ty oslnujou tlumenejma jako svine.ja si myslim ze tuzing sou mracitka z izolepy nebo znam jednoho vola,kterej vzal sprej a nastrikal si je na ferovku z rohu az do pul svetla a pak se divi ze mu to nahovno sviti.tak si udelal rampu o 4 dalkovejch.jinak dnes sem si vyndal predni blinkr a uvazoval sem o tom ze bych z toho vyndal to oranz.uvnitr ale bojim se toho.tak nevim.