Aerodynamický hluk od 3. dveří
Moderátor: Blue Lanos
Aerodynamický hluk od 3. dveří
U 3HB je poměrně slyšet za vyšších rychlostí (cca 80km/h a výše) od zadních dveří hluk větru. Setkal se s tím někdo, je to dáno konstrukcí zadního skla u karoserie a nebo pouze špatnou gumou na 3. dveřích? Mám poslední model z r. 2002 a pokud by to bylo gumou, mám poslední šanci se to pokusit reklamovat. Kdo má HB, prosím o info, zda se s tímto problémem setkává také. Domníval jsem se, že to dělá vytažená anténa, ale při jejím zatažení hluk moc nezeslábne. Díky. U Racera HB jsem tento problém vůbec nezaregistroval.
- Reklama
- Blue Lanos
No mne napriklad ide najvacsi hluk od spetakov tak od rychlosti 150km vyssie. Ale uz som niekde tusim cital ze aj na 3dvirku nieco fici Mozno petrm bude vediet on ma skoro stejneho.
BTW ked mas 3dv. proc si uz davno neposlal foto aby si mal karku na klubovej stranke aj s foto??ha???
BTW ked mas 3dv. proc si uz davno neposlal foto aby si mal karku na klubovej stranke aj s foto??ha???
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01