Cruze a podsvietenie stredoveho panelu
Moderátor: Blue Lanos
Cruze a podsvietenie stredoveho panelu
Ahojte, tak som sa stal majtelom noveho 120kW 2.0VCDI LT+.
Vcera som s autom zbehol do Prahy a zistil som, ze ked mam zapnute svetla, nesvieti mi za jazdy vobec podsvietenie stredoveho panelu. Ide to nejak zapnut? V noci, ked nepoznam rozlozenie tlacitok sa to dost blbo hladalo
Podsvietenie tam urcite je. Ked som zastal rozviestili sa na bledo modro.
Vcera som s autom zbehol do Prahy a zistil som, ze ked mam zapnute svetla, nesvieti mi za jazdy vobec podsvietenie stredoveho panelu. Ide to nejak zapnut? V noci, ked nepoznam rozlozenie tlacitok sa to dost blbo hladalo
Podsvietenie tam urcite je. Ked som zastal rozviestili sa na bledo modro.
- Reklama
Re: Cruze a podsvietenie stredoveho panelu
Jak máš otečené kolečko na světla? Na levo od volantu je kolečko a musíš ho otočit směrem doprava na ten obrázek světla. Ty ho pravděpodobně máš otočeno na znaku "0", ne?
Moje: Chevrolet Cruze 1.6 LS+ Misty Lake, 17" origo chevy, K&N filtr
Tátovo: Chevrolet Orlando 1.8 LTZ, Smoke Grey
Já mám na automatické svícení, to znamená že auto svíti a středový panel za světla (den) ne, po setmění se automaticky rozsvítí i panel.
Při jízde za bíleho dne nesvítí a například po vjetí do tunelu se automatický rozsvítí, po vyjetí s tunelu zase automaticky shasne.
Při jízde za bíleho dne nesvítí a například po vjetí do tunelu se automatický rozsvítí, po vyjetí s tunelu zase automaticky shasne.
Carthell Prg
Uživatel má očividně verzi LT+, to je jako moje LS+, takže nebude mít automatické denní svícení. Já v ploze "0" mám zapnuté denní svícení s tím, že podsvětlení v autě se mi vypne, asi kvůli šetření energie V noci musím přetočit kolečkem na pravou stranu aby se i rožlo podsvětlení interiéru
...a už iba na doplnenie, pri dennom svietení (poloha O) okrem toho že ti nesvieti podsvietenie stredového panelu, rozjasní sa ti display autorádia. Ten zasa potrebuješ cez deň aby bol viditeľnejší.
No isiel som v noci, takze svetla mi svietili a panel nie.
tak si išiel na denné svietenie
Ono svtěla ti svítili ale na denní režim. Rozdíl je v tom, že při denním ti nesvítí podsvětlení auta a jak psal Iacobus rozjasní se displej rádio, atd. Svtěla svítí stejně jak na denní tak "noční režim". Není to nějak rozlišené, že denní svícení svítí méně a noční zase více
Aha Tak to som netusil, ze v dennon rezime budu svetla svietit ako v nocnom Good one. Skusim vecer, ked pridem z prace. Dik chlapi.