Cavte chalani. Chcel sa opytat par otazok tak ma neukamenujte
Zaujimal by ma stav Cruza po roku jazdenia pripadne po nabehnaych dakych 50 000-100 000 Km, ako casto trebalo menit capy, silenbloky atd bezne veci a potom co sa tyka interieru ako rychlo sa opotreboval a ci vrzga.
Kamart co robi taxikara uvazoval o kupe cruza pred dakym rokom, ale na dakych forach sa docital, ze po tych par tisic km Cruzik zacal byt hlucenjsi, co sa tyka vrzgajuceho interieru po prechode mensich nerovnostiach a podobne. Tiez ze interier vyzeral sice kvalitovo, ale nieje to az taka dobra kvalita plastov.
Ci su potom dake kvalitove vylepsenia od prvych cruzakov, co sa vyrabali po tieto novsie modely.
A ci je fakt hlucny
Dik
Cruze po roku jazdenia.
Moderátor: Blue Lanos
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Cruze po roku jazdenia.
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
- Reklama
Re: Cruze po roku jazdenia.
"ja mam zatim jen 30 000km ale muzu rict ze je Cruze ve stavu jako kdyz jsem ho koupil, a to jezdim na 19" kolech a nejezdim zrovna pomalu... ale muzu za sebe rict ze lepsi auto jsem si ani nemohl vybrat, ja problem s interierem "zatim" nemam...ale taky me budou zajimat odpovedi ostatnich
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
Prodám : pružiny H&R -30mm
www.chevy.tym.cz
Prodám : pružiny H&R -30mm
www.chevy.tym.cz
Tak dnes můj Cruze dosáhl krásne číslo..............
- Přílohy
-
- 12.jpg (113.15 KiB) Zobrazeno 2594 x
Carthell Prg
Tomask gratulujem ešte ďalších 200 000 a môžeš ho predať
Foxo nemyslím že tvoj kamarát taxikár prestal mať záujem o Cruza kvôli plastom ale určite sa dočítal o spotrebe a to zavážilo pri rozhodovaní a ako ja po 35000 tak aj sestra po 47000 nepočujeme žiadne zmeny v hlučnosti pardon v tichosti auta takže interiér je jednou zo silnejších stránok Cruza za ktorý sa konštruktéri nemusia hanbiť
Foxo nemyslím že tvoj kamarát taxikár prestal mať záujem o Cruza kvôli plastom ale určite sa dočítal o spotrebe a to zavážilo pri rozhodovaní a ako ja po 35000 tak aj sestra po 47000 nepočujeme žiadne zmeny v hlučnosti pardon v tichosti auta takže interiér je jednou zo silnejších stránok Cruza za ktorý sa konštruktéri nemusia hanbiť
Biely Cruze 1.6 LS PLUS
To já mám asi 15000km za necelej rok a vrže mi něco na dveřích u těch knoflíků na okna a na druhý straně někde u pásu na sloupku. Tak nevím nevím s tou kvalitou .
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
VIP: na tom stľpiku to môže byť posuvná časť stľpika, v ktorej je otvor na pás. Tá má dosť veľkú vôľu a zvykne "plandať" pri jazde a hrkotať tam. Obávam sa, že pomôže jedine rozobrať a podlepiť to tam nejakým filcom...
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )