Doškriabané predné sklo
Moderátor: Blue Lanos
Doškriabané predné sklo
Tak mám prvý vážnejší problém.
Mám Cruze asi mesiac a minulý týždeň som prvýkrát musel oškriabavať ráno námrazu.
Použil som svoju starú škrabku, ktorú som už používal aj predtým na predošlé auto.
A čo nevidím, doškriabané sklo. Tenké horizontálne škriabance cez celé okno, ako keby som to prebehol drátenkou. Dosť to vadí v protisvetle (slnko, protiidúce autá v noci ...).
Neviem, kde sa stala chyba. Škrabka plastová, okno bolo deň predtým čisté (žiadny piesok).
Na starom aute som nemal po 5 rokoch tak doškriabané sklo.
Jediné čo ma napadlo je, že sklo je nejaké mäkké.
Stalo sa niečo podobné aj vám?
Ako vyzerá vaše predné sklo po dlhšom čase?
Čo sa s tým dá urobiť?
Mám Cruze asi mesiac a minulý týždeň som prvýkrát musel oškriabavať ráno námrazu.
Použil som svoju starú škrabku, ktorú som už používal aj predtým na predošlé auto.
A čo nevidím, doškriabané sklo. Tenké horizontálne škriabance cez celé okno, ako keby som to prebehol drátenkou. Dosť to vadí v protisvetle (slnko, protiidúce autá v noci ...).
Neviem, kde sa stala chyba. Škrabka plastová, okno bolo deň predtým čisté (žiadny piesok).
Na starom aute som nemal po 5 rokoch tak doškriabané sklo.
Jediné čo ma napadlo je, že sklo je nejaké mäkké.
Stalo sa niečo podobné aj vám?
Ako vyzerá vaše predné sklo po dlhšom čase?
Čo sa s tým dá urobiť?
- Reklama
Re: Doškriabané predné sklo
To jsem rád , že se to nestalo jen mě jj stalo včera doškrabané, není to vidět jen proti slunku ,taky se mě to ještě nestalo, jj jsou to kvalitní skla.Já ho nechám vyměnit na pojistku jako pojistnou událost, už neškrabu od včerejška, přikrývám hadrou
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
Ja teda ted v mrazech neskrabal, staci ofuk No, ale asi si dam pozor. A ani po rozehrati skla to nezmizi jo?
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
nee ,ale není to vidět jen proti slunku ty skla není sklo ,ale nějakej polykarbonát
Edmund Burke
Edmund Burke
ladinek: a ked ho vymenis tak co? Myslis ze to nove bude lepsie? Alebo potom uz nebudes lad oskriabavat?
A este jedna poznamka k tomu.
Samozrejme ze som sa pokusil to vyreklamovat vo Fancar, kde som auto kupil.
A samozrejme ze neuspesne. Vraj je to mechanicke poskodenie a na to sa zaruka nevztahuje. Ze jedine ze by som si dal urobit sudnoznalecky posudok, ktory by zistil, ze sklo je nekvalitne.
Jedine co som ziskal bola chevrolet skrabka na sklo, s ktorou sa to urcite neposkriabe.
Samozrejme ze som sa pokusil to vyreklamovat vo Fancar, kde som auto kupil.
A samozrejme ze neuspesne. Vraj je to mechanicke poskodenie a na to sa zaruka nevztahuje. Ze jedine ze by som si dal urobit sudnoznalecky posudok, ktory by zistil, ze sklo je nekvalitne.
Jedine co som ziskal bola chevrolet skrabka na sklo, s ktorou sa to urcite neposkriabe.
lepší nebude, ale už ho nebudu škrabat, třeba vydrží dýl.Je to šunt.Mám pojistku tak toho využiju Teď sklo přikrývám na noc hadrem a dneska ráno bylo všechno namrzlý, i auta kolem a moje v pohodějuso píše:ladinek: a ked ho vymenis tak co? Myslis ze to nove bude lepsie? Alebo potom uz nebudes lad oskriabavat?
Jinak to vidět není moc , ale proti slunku dost ale zase já jsem detailista takže druhej by řek že to nic není Žena si toho ani nevšimla
Edmund Burke
Edmund Burke
Ja som si takto poskrabal sklo na Golfe...odvtedy skrabem iba tou gumenou castou skrabky pri vyhrievani a pohoda.
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Já vozím každej den holku o 6,30 do školky nemůžu čekat a nechat ji zmrzat v autě než to klima z -15 c rozmrazí to rači poškrabu to sklo
Edmund Burke
Edmund Burke
vau,tak už také vím na co si dát pozor,výborná poznámka,takže u mě také to bude řešit hadr
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
kedysi dávno ked som mal ešte stovku tak bol neaký spray rozmrazovač postriekal som okno a asi minutu počkal a ten lad to rozpustilo poto to stačilo len gumenou stierkou prejst
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Ted jsme to resili u kie venga, uplne nove auto a pustil se sterac pri suchem skle
Ja tomu ani nechtel verit, ze by to mohlo takhle vypadat, rozlestili jsme to diamatovou pastou a litrem potu, jde to hodne tezce
Ja tomu ani nechtel verit, ze by to mohlo takhle vypadat, rozlestili jsme to diamatovou pastou a litrem potu, jde to hodne tezce
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
jo cruze a venga to bude asi jedna rodina(nebo spis stejny vyrobce komponentu)strasny.ale co by clovek chtel za ty prachy.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
dobre vediet ja som to minule skrabal obalom od cd ale nastastie som nic nedoskriabal
Chevrolet Cruze LT Navi 2.0 VCDi 120kw 2011
aj kreditkou sa da
Chevy CRUZE 1.6 LS/LT+ 2011 Velvet red, K&N air filter