Skapanie motora pri starte.
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Skapanie motora pri starte.
Zdravim od štvrtku som majitelom Orlanda diesel 130k.Mam otazku nerobi to pokazde ,ale po nastartovani mi zdochne niekedy sa to zopakuje aj po druhom a potom uz ide normalne.Je to ako by ho nieco dusilo alebo brzdilo.A robi to este ked stojim s autom na mieste.Vopred dakujem za radu.
- Reklama
Re: Skapanie motora pri starte.
Na začiatok gratulácia k novému autíčku Môže ísť o problém s riadiacou jednotkou. V každom prípade sa obráť na predajcu s reklamáciou...
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
no
nejspis to neni spravne.
radeji se nebudu ptat jak to startujes a budu predpokladat ze uz jsi diesela nekdy mel.
kazdopadne pokud rano mrzne melo by se zhavit respektive startovat ne okamzite po zhasnuti zhaveni ale chvilku pockat cca3-5 vterin -nevim jak dlouho sviti u tohoto krapu zhaveni-delam to taky a vetsinou neni problem.
taky muze byt problem s naftou doporucuju urcite pridavat aditiva a trosku benzinu(nedivte se nejaky ten litr mnohem zlepsi prutocnost nafty)
nejspis to neni spravne.
radeji se nebudu ptat jak to startujes a budu predpokladat ze uz jsi diesela nekdy mel.
kazdopadne pokud rano mrzne melo by se zhavit respektive startovat ne okamzite po zhasnuti zhaveni ale chvilku pockat cca3-5 vterin -nevim jak dlouho sviti u tohoto krapu zhaveni-delam to taky a vetsinou neni problem.
taky muze byt problem s naftou doporucuju urcite pridavat aditiva a trosku benzinu(nedivte se nejaky ten litr mnohem zlepsi prutocnost nafty)
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
ja som ten problem este nemal. a ani nezhavim - to som ani nevedel, ze treba robit
Chevrolet Orlando, LT plus 2,0 diesel 120 kW, strieborne
Opel Astra G Caravan, 1,6 benzin automat, 74 kW, sedy - rok vyroby 1999, kupeny v roku 2007 v AAA
Trabant 601 Combi, 19 kW, biely
Nitra
Opel Astra G Caravan, 1,6 benzin automat, 74 kW, sedy - rok vyroby 1999, kupeny v roku 2007 v AAA
Trabant 601 Combi, 19 kW, biely
Nitra
no pokud nesviti zhaveni tak se na nic moc cekat nemusi.v lete kontrolka videt ani neni.
ale jak jsou teploty u 0 tak uz vetsinou kontrolka videt je a pak je dobre to chvilicku nechat.
pokud nesviti ani takhle v zime asi tomu vyrobce veri a pak pokud to nestartuje je tam nekde urcite problem.
ale jak jsou teploty u 0 tak uz vetsinou kontrolka videt je a pak je dobre to chvilicku nechat.
pokud nesviti ani takhle v zime asi tomu vyrobce veri a pak pokud to nestartuje je tam nekde urcite problem.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Simson s 51
Simson s 51
Zdravim.Dakujem za gratulaciu a tesim sa z noveho auta zatial som nadseny ale mam zatial len 250kmNo za prve jasne ze najprv necham nazhavit a az potom startujem /predosle auto som mal tiez diesla/ ale je zaujimave ze to nerobi pokazde a niekedy aj pri teplom motore.Uz som kontaktoval predajcu ale zatial nevedia este volali niakemu mechanikovi do Chevroletu neviem kam.A jasne kontrolka svieti ale pochvilke zhasne a potom startujem ale ako hovorim nestane sa to pokazde.A prave tomu nerozumiem a ani mi nevyhadzuje chybu.Tak pockam co mi povie predajca.A dakujem za odpovede a rady.
majko píše:Zdravim.Dakujem za gratulaciu a tesim sa z noveho auta zatial som nadseny ale mam zatial len 250kmNo za prve jasne ze najprv necham nazhavit a az potom startujem /predosle auto som mal tiez diesla/ ale je zaujimave ze to nerobi pokazde a niekedy aj pri teplom motore.Uz som kontaktoval predajcu ale zatial nevedia este volali niakemu mechanikovi do Chevroletu neviem kam.A jasne kontrolka svieti ale pochvilke zhasne a potom startujem ale ako hovorim nestane sa to pokazde.A prave tomu nerozumiem a ani mi nevyhadzuje chybu.Tak pockam co mi povie predajca.A dakujem za odpovede a rady.
Ještě bych zkusil vyměnit klíček, možná se jen špatně načítává imobilizér...
Chevrolet Orlando 1,8 LTZ
No bol som v servise najprv mi menili nadrz aj s cerpadlom ale nepomohlo a potom som bol znova a vymenili tlakove cerpadlo /ak som dobre rozumel/ a uz mam pokoj.