Přední sedačky a palubní deska

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Dusic

Přední sedačky a palubní deska

Příspěvek od Dusic »

Preji krasny predvanocni cas vsem majitelum Matizu. Mam ¨dva problemy.

I.) Pasujou do Matize I. predni popripade vsechny sedacky z Matize II. Nebojim se mensich uprav. Mam problem s tim,ze mi hlavova operka konci u lopatek a jelikoz hodlam jezdit 70km denne,tak bych rad vyuzil pripadne moznosti.

II.) Jak jde nejrychleji vyndat palubni deska? Kompletne cela,protoze ji chci dat do laku.

Jeste malickost na konec..jak se relativne velky clovek dostane k pojistkam pod palubkou? Par let boxu a hokeje na me zanechalo stopu ohledne postavy a velikosti rukou a mam velky problem se dostat mezi sedacku a volant..ruku tam strcim,ale nevidim tam...bojim se,ze me odtamtud budou dostavat hasici...Takze je na to nejaka finta?

Mejte se vsichni famfarove a dekuji predem za rady.......rady typu "kup si vetsi auto",nebo "zhubni,ci tam poloz svou manzelku" mozna pobavi ostatni,ale me moc nepomuzou. :)
Mazlicek Matěj 0,8i 2000 SE klimka,pytle,servo,elektricka okenka svestkova modr + protipsi uprava,aby nam ho nas pes nekde nezahrabal. :)

Mercedes W124 250TDT automat -plna naloz
Alhambra 1.9Tdi 96kW De luxe automat -plna naloz + 6xokna v el,dvojzonova klima,bufik na DO,vyhrivana okna,7mist atd
Reklama

Vojta

Re: Přední sedačky a palubní deska

Příspěvek od Vojta »

Sedačky by měly pasovat bez problému. Palubku jsem nesundával, tak nevím. K pojistkám pod palubkou se dostávám taky blbě, ale viděl jsem u Poláků na srazu, že měl podloženou fošnu ve výši prahu a celkem pohodlnětam ležel. Ještě jsem to nezkoušel (nebylo zapotřebí :lol: ).
Vypravca

Příspěvek od Vypravca »

Pristrojovka ide dole celkom rychlo. Par skrutiek a je von.
Přílohy
Helin Matiz.JPG
Helin Matiz.JPG (104.2 KiB) Zobrazeno 1732 x
ex EVANDA, strieborná metalíza svetlá,
LPG BRC sequent 24
Automatické zapínanie svetiel, cúvacie senzory.
ex ESPERO strieborná metalíza.
ex ESPERO modrá metalíza.
DAEWOO MERCEDES McLAREN
LPG POZITIVE.
EGR NEGATIVE.
Diagnostika Autel Maxidiag univerzal.
Dusic

Příspěvek od Dusic »

Dekuji vsem zucastnenym za info a rady. mam hned lepsi naladu. S tou fosinkou to hned vyzkousim. Bojim se,ze relatko,ci pojistka,tedy minimalne jedna nebude v poradku. Po demontazi oblozeni dveri z duvodu nefunkce okna jsem zjistil,ze motorek je v poradku a rad bych zjistil,zda je problem v kabelazi nebo v pojistce,ci relatku. :) jako bonus jsem zjistil,ze moje vozitko jiz je vybaveno centralem,kdy po sepnuti impulsni generator (relatko) funguje ale signal zjevne nedorazi do cile. proto predpokladam,ze kabelaz je KO.Ale nez zacnu stipat draty,tak bych chtel provest kontrolu tech pojistek. Alespon budu mit o vanocich co delat. :)

Mejte se fajn a jeste jednou diky.
Mazlicek Matěj 0,8i 2000 SE klimka,pytle,servo,elektricka okenka svestkova modr + protipsi uprava,aby nam ho nas pes nekde nezahrabal. :)

Mercedes W124 250TDT automat -plna naloz
Alhambra 1.9Tdi 96kW De luxe automat -plna naloz + 6xokna v el,dvojzonova klima,bufik na DO,vyhrivana okna,7mist atd
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“