modré osvětlení v interieru
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
modré osvětlení v interieru
zdravím na fotce v příloze je vidět celá modrá osvětlená lišta v interieru, ale já to tak nemám - u mě je to pouze na středu , jak to máte Vy? Díky
- Přílohy
-
- ScreenShot109.jpg (54 KiB) Zobrazeno 2548 x
-
- ScreenShot109.jpg (54 KiB) Zobrazeno 2548 x
Chevrolet Orlando LTZ 1,8 AT + NAVI + střešní okno + stříbrná metalíza
zakoupen jako skladový nový vůz 6.12.2011 v Renocaru v Brně
***8.2.2012 vůz přestaven na LPG systém Stefanelli autorizovaným servisem Chevrolet, záruka nebyla omezena***
bydliště kousek od K.Varů
***8.2.2012 vůz přestaven na LPG systém Stefanelli autorizovaným servisem Chevrolet, záruka nebyla omezena***
- Reklama
- johnlord
- Kontaktovat uživatele:
Re: modré osvětlení v interieru
Navím jakou máš verzi Orlanda, podsvětlení je pouze u verze LTZ. Není tak intenzivní, jak je na obrázku, ale je. Jinak regulaci podsvětlení palubky si volíš vlevo pod volantem ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
mám LTZ ale zdá se mi že ta modrá světelná čáre je u středu ale ne po celé linii, ty to máš tak jak je to na fotce?
Kdyžtak si sednu dneska po tmě dozadu, třeba je to jak píšeš od volantu je to vidět jinak...
Kdyžtak si sednu dneska po tmě dozadu, třeba je to jak píšeš od volantu je to vidět jinak...
Chevrolet Orlando LTZ 1,8 AT + NAVI + střešní okno + stříbrná metalíza
Tato fotka, podle zrcátka, bezklíčové startování a dalších indicií, pochází z nějaké verze studie před seriovou výrobou. Všem nám to v LTZ svítí stejně u středu.
orel LTZ 1,8 v bílé