reklamácia
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Re: reklamácia
výmenu vačkoveho hriadeľa na výmenu mikro spínača na zadnom kufri na výmenu tyčiek stabilizátora, nefunkčnosť merača vonkajšej teploty, výmenu lakťovej opierky
Cruze 1,6 LS
těch závad je dost to nemělo ani Aveo
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
to auto je dobre do 6ooo km ja mám za rok 46ooo nie že by to bolo zle ale nekvalitný materiál sa prajavuje aspon že ja to v záruke a nie je problem s výmenou v servise
Cruze 1,6 LS
Tak Aveo má 27 000,měnili zatím chladič a brzdy,omezovač dveří-to je ,ale blbost a jinak nic tak musím zaklepat uvidíme,chtěl bych tak 7 let bez poruch kromě běžnýho servisu
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
Edmund Burke
teplotu neukazuje stále to som tam bol 6 x vymenil mi čidlo 2x, displej ,tri krát tahal nový program a stále nič , náprava klepe zas , motor ani neprestal som na nervy
Cruze 1,6 LS
Tak sa neokúňaj a trochu sa rozpíš Aspoň nech viem, na čo sa mám "tešiť"ofrod píše:Mám ich desať kto má viac ? asi vediem 45.000km
Cruze 1.8 LS+, MY2011
Ešte daj, že kde ti to riešili...ofrod píše:teplotu neukazuje stále to som tam bol 6 x vymenil mi čidlo 2x, displej ,tri krát tahal nový program a stále nič , náprava klepe zas , motor ani neprestal som na nervy
Cruze 1.8 LS+, MY2011
A jinak ja krome svolavacek nic, auto drzi (stari 2 roky a 35 tis. km), to je divne tolik problemu. Asi je treba zacit jezdit jinam, pokud je moznost
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
Tiez to mam v pohode, iba spinac kufra, jedna kontrolka a klasicka code 95, vsetko vyriesene hned. Ofrod, nesmies sa tak rozculovat, uz sa ti aj auto z toho kazi!
Nerozmyslal si nad zmenou servisu?
Nerozmyslal si nad zmenou servisu?
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Teplomer vonkajšej teploty prestal ráno merať len si zapamätal udaj po rannom štarte a koniec vymenili mi čidlo, diesplej, tri kkrát tahlali novy softver aj tak to nejde. V prednej náprave začal klepot tak mi vymenili tyčky stabilizátora a je to tu zas už som objednaný, Zadný kufor nešiel otvoriť len diaľkovým došlo k výmene spínača. Laktová opierka sa prestala otvárať znova výmena. Motor je samostatná kapitola ten klepot píli uši. Vymena kolesa na vačke, ktoré má na starosť variabilné časovanie nepomohla.mechnik mi povedal že mám dať hustejší olej tak som sa vytočil, že do riešim cez majiteľa . Teraz čakám čo bude.micho píše:Tak sa neokúňaj a trochu sa rozpíš Aspoň nech viem, na čo sa mám "tešiť"ofrod píše:Mám ich desať kto má viac ? asi vediem 45.000km
Cruze 1,6 LS
PK auto Popradmicho píše:Ešte daj, že kde ti to riešili...ofrod píše:teplotu neukazuje stále to som tam bol 6 x vymenil mi čidlo 2x, displej ,tri krát tahal nový program a stále nič , náprava klepe zas , motor ani neprestal som na nervy
Cruze 1,6 LS
Tak ja som skúšal PanEuro KE. Ostatním odporúčam ho neskúšať Priamo ľudia z Chevroletu mi radili, že nech radšej idem inde... Zatiaľ ja mám dve reklamácie, z toho som si jednu vyriešil sám na dvore po tom, čo auto v PanEuro stálo dva dni a nedokázali na to prísť (rezonancia z motorového priestoru pri cca 2,5t ot/min).
Cruze 1.8 LS+, MY2011
Ofrot: mám najeto jako ty a kromě výměny tlačítka kufru vůbec nic.
Autíčko bez problému
Autíčko bez problému
Carthell Prg
Ofrod, to mas smolu na kus ocividne...si kupoval nove ze? Ked sa ti vydkytne 3x rovnaka zavada, ziadaj vymenu auta. Inak s tym cidlom teploty-niekedy (malokedy) chvilu po "rozjezdu" ukazuje teplotu taku jak zapamatalo predtym, ale po par minutach uz je aktualna...
Opierka sa da otvorit iba v polohe nevysunutej (ale to asi vies..), spinac je klasika (na modeloch 2009, 2010), ked nam dali nove spinace 2011, tie sa uz nekazia...
Motor-klepot-mozno remenom treba nieco urobit? Ci? No, uz ti asi viac neporadim, chapem ze si nasraty...
Opierka sa da otvorit iba v polohe nevysunutej (ale to asi vies..), spinac je klasika (na modeloch 2009, 2010), ked nam dali nove spinace 2011, tie sa uz nekazia...
Motor-klepot-mozno remenom treba nieco urobit? Ci? No, uz ti asi viac neporadim, chapem ze si nasraty...
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ