Nevíte někdo o jednoduché diagnostice na Captivu, která by uměla zobrazovat chybová hlášení a stav DPFka resp. doby kdy regeneruje? Mám s tím trošku problémy a některé závady nevyžadují okamžitou návštěvu servisu.Navíc by mě zajímalo co se v autě za jízdy děje.
Předem díky za tipy. Profesionální diagnostiku si kupovat nechci - je pro ten účel moc drahá.
Diagnostický přístroj
Moderátor: Blue Lanos
-
- Reklama
Re: Diagnostický přístroj
kukni na: www.scangauge.cz
CAMARO Bumblebee 6.2 V8 AT, MALIBU 2.4 AT, Lacetti LX "datel", Mitsuishi Outlander PHEV, New Nissan Leaf
ex. ESPERO, NEXIA, LEGANZA, LANOS, EVANDA, LACETTI SX, EPICA 2.5 L6 AT, CAPTIVA 3.2 V6 AT LPG
ex. ESPERO, NEXIA, LEGANZA, LANOS, EVANDA, LACETTI SX, EPICA 2.5 L6 AT, CAPTIVA 3.2 V6 AT LPG
-
Díky za tip. Vypadá to zajímavě.
Používám ELM 327 http://zkracene.cz/REt7 a jelikož mám Android, tak jako program Torque http://zkracene.cz/MUiH nebo Dashcommand http://zkracene.cz/Xl4y
Chevrolet Captiva 2.0D 4x4
Chevrolet Orlando 1,8 LTZ + navi, Pewter Grey
Tak to by som mal aj ja záujem, ale na windows.Bullmastiff píše:Nevíte někdo o jednoduché diagnostice na Captivu, která by uměla zobrazovat chybová hlášení a stav DPFka resp. doby kdy regeneruje? Mám s tím trošku problémy a některé závady nevyžadují okamžitou návštěvu servisu.Navíc by mě zajímalo co se v autě za jízdy děje.
Předem díky za tipy. Profesionální diagnostiku si kupovat nechci - je pro ten účel moc drahá.
Inak ja mám v manuály napísané, že keď má fachčiť DPF, tak by mala zasvietiť kontrolka, mne sa to ešte nestalo, tak neviem po akom čase či km sa to stane.
Mám to nejlevnější asi za 16$, trochu jsem se toho bál ale vše včetně BT připojení funguje normálně. Zatím mám vyzkoušené prům. a okamžitou spotřebu, napětí sítě, otáčky, teplotu vody, hlášení chyb a jsou tam i další funkce.radgosk píše:to ELM 327 ti fici bez problemov ?
Ohledně DPF kontrolky-zatím jsem jí ještě neviděl za 4 roky svítit. Čištění filtru poznám podle snížení výkonu a vyšších otáček volnoběhu.
Chevrolet Captiva 2.0D 4x4
Zaujíma ma to preto, že sa mi stáva, keď prídem pred garáž, že má motor zvýšené otáčky na voľnobeh, myslím si, že to je tým, že sa zapne ventilátor, ale ako tu čítam možno je to inak a to že beží regenerácia DPF, to by ale nebolo dobré, pretože regenerácia by mala bežať ako píšu cca 15 min pri vyššej rýchlosti ako 50km/h. Už niekomu na Captive tá kontrolka svietila?Ja ju mám od decembra 2010 a ešte nič som nepozoroval, je to môj prvý diesel. Predtým som mal Nexiu, Nubiru a do decembra Lacetti, všetko benzín, takže sa učím jazdiť diesel.