ahoj,
ak som zalozit duplictu tak to prosim admini zmazte.
Mam problem po preprogramovani CPU na LPG s check kontrolkou. Prestal mi prepinat plyn, tak mi skontrolovali kabelaz od LPG a preprogramovali CPU. Ked je vonku teplo a vytacam motor, tak mi zasvieti check kontrolka. Zasvieti az ked sa motom normalne zohreje a ked ho vytacam v kopci napr a potom kym "kym nevychladne po vystupani do kopca" Ked prepnem na benzin hned zhasne a na LPG znova sa zasvieti a drzi... Robi to castejsie ked je vonku horuco, ked jazdim v noci a je chladnejsie tak nesvieti.
Co by ste mi poradili... ze by nejaky studeny spoj na lamda konektore alebo inede? alebo nejaka podtlakova hadica ?
LPG mam podtlakove Tartariny.
kontrola CHECK na LPG
Moderátor: Blue Lanos
kontrola CHECK na LPG
Lanos 1.5 8V, 63kW, disky 13" Alu Enzo, gumy Kleber, LPG Tartarini, spotreba leto 5.8l/100km :)
mikrovlnka Daewoo, radio Daewoo, babetta 210, 2 rychl.
cestný zavodny bycikel
pred Langosikom: s105, s120, s130, fav 136L LPG karbec,fiat polsky,oltcit,format 135LXi LPG
cestný zavodny bycikel
pred Langosikom: s105, s120, s130, fav 136L LPG karbec,fiat polsky,oltcit,format 135LXi LPG
- Reklama
Re: kontrola CHECK na LPG
tak som prisiel na to, ze diagnostika hlasi nizke napetie na lambde. Je to divne ze to robi len na LPG a len ked je vonku horuco a motor vo vysokych otackach v kopci
Lanos 1.5 8V, 63kW, disky 13" Alu Enzo, gumy Kleber, LPG Tartarini, spotreba leto 5.8l/100km :)
cestný zavodny bycikel
cestný zavodny bycikel