Test Lacetti v TV tuto sobotu !!!!
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Test Lacetti v TV tuto sobotu !!!!
Nezapomente si rano prifstat a v pul 9 zapnout TV Prima, bude tam redakcni test Lacetti !!!!
Pokud nekdo mate TV kartu, bylo by super, kdybyste to nahrali
Pokud nekdo mate TV kartu, bylo by super, kdybyste to nahrali
Naposledy upravil(a) milosh dne úte lis 02, 2004 18:44, celkem upraveno 1 x.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Super, uz jsem myslel, ze jsi na to zapomel. Pak to hodim na web, dikesmrk píše:mam to nahrate na videu, este dnes alebo zajtra to spracujem.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Klidne to nech na 30, pokud bude mnohem lepsi kvalita.mrk píše:ok, uz to ma "len" 20 MB
Poslu ti SZ, kam to nahrat, oki?
Ja to jeste zmensim, nebot to je ten format MPG, ktery zabira dost mista. MYslim, ze ted to bude mit tak polovinu, coz je + - 15MB. No uvidime...mrk píše:uz je to nahrate na serveri
Samozrejme budu informovat, az to bude dostupne ke stazeni
Jeste jsem v praci, ale jakmile dorazim domu, coz je nejdyl za hodku, tak se pustim to upravy toho videa z TV a snad jeste dnes sem hodim odkaz, abyste se i vy, co jste to nevideli, mohli pokochat
Ma to 3 minuty a jsou tam i docela vesele pasaze, ktere si bez komentaru asi zahranicni "stahovaci" neuziji
Ma to 3 minuty a jsou tam i docela vesele pasaze, ktere si bez komentaru asi zahranicni "stahovaci" neuziji