Autoradio v Nubire

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Odpovědět
Juraj

Autoradio v Nubire

Příspěvek od Juraj »

Ahojte,

nedavno som kupil Nubiru 1,6 16V combi, r.v. 1999. Je to dovoz z CH a ma original autoradio s kazetovou mechanikou. Chcel som tam dat svoje oblubene autoradio s CD ale po demontazi som zistil, ze Korejci uznavaju iny typ konektorev. Takze iba odstrihnut a prepajkovat. Nemate niekto schemu zapojenia povodneho konektoru?
Vopred vdaka.
Reklama

Ondras
Kontaktovat uživatele:

Re: Autoradio v Nubire

Příspěvek od Ondras »

nic nestříhej, užij ISO <-> Nubira redukci
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
PetrCBR
Kontaktovat uživatele:

Re: Autoradio v Nubire

Příspěvek od PetrCBR »

Juraj píše:Ahojte,

nedavno som kupil Nubiru 1,6 16V combi, r.v. 1999. Je to dovoz z CH a ma original autoradio s kazetovou mechanikou. Chcel som tam dat svoje oblubene autoradio s CD ale po demontazi som zistil, ze Korejci uznavaju iny typ konektorev. Takze iba odstrihnut a prepajkovat. Nemate niekto schemu zapojenia povodneho konektoru?
Vopred vdaka.
A pokud nesezenes ISO <--> Nubira konektor, tak na tom radiu mas nakreslene zapojeni.
Daewoo Espero 2.0MPi, '97 (šmudla)
Kia Cee'd SW 1.6 CVVT, '08 (nový šmudla)
PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

Ta prechodka by se mela bez problemu dat sehnat v kazdem Daewoo (nebo ted uz Chevrolet :)) servisu.
Richard

Příspěvek od Richard »

Nic nestříhej! Já měl ten samý problém. Na netu jsem našel redukci z Nubiráckýho konektoru na ISO. Objednat to můžeš na www.autoal.cz a moje redukce byla 2.52.113 ISO pro Nubira, Leganza. Za 2 dny jsem ji měl doma a i s dobírkou jsem platil kolem 200 Kč. Poslali mi napoprvé jinej ale zase jsem ho poslal zpět a dostal spávný. Mrkni kolik tam máš pinů a napiš to do objednávky, nebo ho vyfoť. Můj konektror vyadá jako menší scart do TV aje tam cca 10 samiček ve dvou řadách. Cvak, cvak a teď v klidu poslouchám :) :)
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Já už jsem to hodil na Matiz forum , ale pro jistotu ještě jednou .
Mám navíc jednu redukci ISO- Daewoo, za 50,- je k mání u mě .
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“