náhradné diely daewoo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
mptuning

náhradné diely daewoo

Příspěvek od mptuning »

dobrý deň. neviem čí sa už niekto na to pýtal ale ja by som sa chcel spýtať na takú maličkosť a to sú náhradné diely. či sa mi oplatí obzerať sa na auta daewoo, sú to pekne spoľahlivé auta aspoň čo som vyčítal z internetu samé chvály. a aj osobne sa mi páčia viac ako škoda. na auta daewoo čí sa dajú kúpiť nove diely u chevroletu alebo čí vôbec sa dajú niekde kúpiť nove diely a do kedy. lebo podľa mňa tím pádom že daewoo kúpila spoločnosť chevrolet tak chevrolet by mal predávať aj ich diely.
Reklama

Hlozko

Re: náhradné diely daewoo

Příspěvek od Hlozko »

ahoj ja mam daewoo kalos , terajšie aveo a nemám problem s ND na auto ano daju sa kupovať aj v chevrolete :-D
mptuning

Příspěvek od mptuning »

super dosť ma to potešilo :D . takže by mali predávať aj na starsie modeli ako leganza, nubira, lanos :?: .
FoXo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FoXo »

V predajniach Daewoo a Chevy by ND mali mat. Len su drahsie originaly a casto sa stane ze to nie su original ale su Polsko.
Zalezi co konkretne potrebujes ako ND vacsinou ja kupujem nie v Daewoo ale v inych predajniach a len specificke veci v daewoo co ine pradajne nemavaju.

Takisto je toho celkom dost na polskom shope http://www.allegro.pl z ktoreho ti vie zaobstarat tovar http://www.autofra.sk
Dalej na vrakoviskach a inzeratoch ako ND
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
ppp

Příspěvek od ppp »

S tym polskom je to tak, ze sa v polsku daewaky vyrabali a tak kopa dielov z polska su originaly a tiez originaly aj z autorizovanych servisov su casto z polska. Je fakt, ze v istych pripadoch existuju dva originaly, jeden polsky daewoo fso a jeden daewoo gm (korea) ale ci sa niecim lisia, tazko povedat. Obcas cenou.
Okrem spomenuteho allegra je este lacny autocentrumm, eshop cez telefon a mail hlavne, tiez vozia z polska a ceny maju casto rovnake ako ked kupujes z allegra cez autofra, ved povod dielov je nakoniec aj tak ten isty. A potom su tu este ceske eshopy autodilykrc a czdrafel, ktore posielaju aj na slovensko len sa pri niektorych dieloch nechytaju na poliakov pritom z polska kupis original gm, zatial co z ciech neoriginal. U nich som kupil korejsky hladic klimy, kvalitnejsi a lacnejsi nez taliansky z jedeneho ceskeho eshopu.
A este je tu slovensky carmax, kde tiez dostat kopu veci ale okrem vypredajov su relativne drahi, ale vedia zohnat cela veci, snad aj cele auto :). Napriklad rozvody bud u nich alebo z czdrafelu (s postovnym to vyjde asi narovnako) pretoze predavaju aj original kladky a vodne cerpadla a o neoriginaloch som tu cital nepekne veci. A v servise nemas istotu co ti vlastne predaju.
A potom na niektore drobnosti je tu popradsky eshop autoelektronika, kto dostat dost univerzalnych veci ohlkadne elektorniky okolo motora za velmi pekne ceny a to aj znackove diely.
Vyfuky cez cesky eshop evyfuky a to vratane katalyzatorov, niekedy su lacnejsi ako polsko.
A nakoniec je tu este google :).
A tusim tu bola aj nejaka tema na obchody na daewoo.
Odpovědět

Zpět na „POKEC“