Lacetti SW

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Odpovědět
santer

Lacetti SW

Příspěvek od santer »

Zdravim. Zhanam momentalne auto, takze mi prislo vhod, ze sa ponuka rozsirila aj o Lacetti SW (potrebujem velky kufor). Bol som ho uz aj obzriet u predajcu a mam z toho rozporuplne dojmy...

Plusy: Auto sa mi velmi paci, hlavne zvonku. Pristrojova doska tiez ujde, aj ked plasty su dost tvrde. Vzadu je neskutocne vela miesta !!! To je velke plus.

Minusy: Asi najvacsia divnost, co konstrukteri "nedomysleli" - su tie vyduchy klimatizacie vzadu. Pytal som sa na to, naozaj tam nie su, predajca sa to snazil nejak odovodnit, ale mal som dojem, ze sam o tom nie je presvedceny... Vsak toto ma aj Fabia... Nechapem... :?
Dalej: kufor je pomerne maly. Dno je totizto dost vysoko. Takze kufor je sice siroky, ale dost plytky.
Interier - strasne sedivy, nezaujimavy, ale inac ujde.
Nema palubny pocitac...
Mala odkladacia schranka v pal.doske.
Motor (1.6) - len som sa pasivne viezol - nebol zly, nemam vela skusenosti, ale nezdal sa mi nejak extra zivy. Pri vyssich otackach pomerne dost hucal. Co som sa nedavno viezol v Megane GrandTour 1.6 je to rozdiel, motor v Megane sa mi zdal lepsi. A este aj menej zerie...

No a cena - ked chcem aspon 4 airbagy (aj tak ich viac nema) a klimu (toto je plus - v tej vybave je uz automat) - tak to na SK vyjde 574tis !!!
To sa mi zda na Daewoo dost vela ! :x
Akcia ziadna... Ked to porovnam s uz vyssie spominanym Megane - maju akciu na vybavu + dalsich 30t. - cena vyjde v strednej vybave na 600tis, co je minimalny rozdiel !!! A dovolim si povedat, ze Megane je o dost lepsie auto ! 6 airbagov, klima (aj ked iba manual), ovela vacsi kufor, vzadu miesta rovnako, lepsi motor, o bezpecnosti ani nehovorim...
Alebo napr. nova Octavia - na SK Ambiente 600t. - ma 4 airbagy + klima + velky kufor...
Takych aut by sa dalo najst vela.
Takze si myslim, ze to Daewoo s tou cenou prehnalo... Iste, da sa kupit v lacnejsej vybave za menej penazi, ale to uz je kompromis hlavne ohladne bezpecnosti... Sice si poviete, ze naplanujete burat, ale niekto moze mat iny nazor... :(

Je to pravdepodobne celkom dobre auto, ale podla mojho nazoru su korejske auta este stale aspon o jednu generaciu pozadu za Europou alebo Japoncami. Hlavne co sa tyka bezpecnosti. A malych detailov, ktore generuju dojem "luxusneho" auto - na to je expert VW a Skoda...
Ta cena - no neviem...

Co vy na to ?
Reklama

milosh

Příspěvek od milosh »

Klidne to dopis k recenzi na sedan na LACETTI CLUB, tam si to jiste vic lidi 8)

http://LACETTI.JINAK.CZ
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“