Zdravim. Zhanam momentalne auto, takze mi prislo vhod, ze sa ponuka rozsirila aj o Lacetti SW (potrebujem velky kufor). Bol som ho uz aj obzriet u predajcu a mam z toho rozporuplne dojmy...
Plusy: Auto sa mi velmi paci, hlavne zvonku. Pristrojova doska tiez ujde, aj ked plasty su dost tvrde. Vzadu je neskutocne vela miesta !!! To je velke plus.
Minusy: Asi najvacsia divnost, co konstrukteri "nedomysleli" - su tie vyduchy klimatizacie vzadu. Pytal som sa na to, naozaj tam nie su, predajca sa to snazil nejak odovodnit, ale mal som dojem, ze sam o tom nie je presvedceny... Vsak toto ma aj Fabia... Nechapem...
Dalej: kufor je pomerne maly. Dno je totizto dost vysoko. Takze kufor je sice siroky, ale dost plytky.
Interier - strasne sedivy, nezaujimavy, ale inac ujde.
Nema palubny pocitac...
Mala odkladacia schranka v pal.doske.
Motor (1.6) - len som sa pasivne viezol - nebol zly, nemam vela skusenosti, ale nezdal sa mi nejak extra zivy. Pri vyssich otackach pomerne dost hucal. Co som sa nedavno viezol v Megane GrandTour 1.6 je to rozdiel, motor v Megane sa mi zdal lepsi. A este aj menej zerie...
No a cena - ked chcem aspon 4 airbagy (aj tak ich viac nema) a klimu (toto je plus - v tej vybave je uz automat) - tak to na SK vyjde 574tis !!!
To sa mi zda na Daewoo dost vela !
Akcia ziadna... Ked to porovnam s uz vyssie spominanym Megane - maju akciu na vybavu + dalsich 30t. - cena vyjde v strednej vybave na 600tis, co je minimalny rozdiel !!! A dovolim si povedat, ze Megane je o dost lepsie auto ! 6 airbagov, klima (aj ked iba manual), ovela vacsi kufor, vzadu miesta rovnako, lepsi motor, o bezpecnosti ani nehovorim...
Alebo napr. nova Octavia - na SK Ambiente 600t. - ma 4 airbagy + klima + velky kufor...
Takych aut by sa dalo najst vela.
Takze si myslim, ze to Daewoo s tou cenou prehnalo... Iste, da sa kupit v lacnejsej vybave za menej penazi, ale to uz je kompromis hlavne ohladne bezpecnosti... Sice si poviete, ze naplanujete burat, ale niekto moze mat iny nazor...
Je to pravdepodobne celkom dobre auto, ale podla mojho nazoru su korejske auta este stale aspon o jednu generaciu pozadu za Europou alebo Japoncami. Hlavne co sa tyka bezpecnosti. A malych detailov, ktore generuju dojem "luxusneho" auto - na to je expert VW a Skoda...
Ta cena - no neviem...
Co vy na to ?
Lacetti SW
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Reklama
Klidne to dopis k recenzi na sedan na LACETTI CLUB, tam si to jiste vic lidi
http://LACETTI.JINAK.CZ
http://LACETTI.JINAK.CZ
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet