Zmena interiéru v Leganze
Moderátor: Blue Lanos
Zmena interiéru v Leganze
Ahojte založil som nové vlákno aké tu ešte neni tu možete dávat všetko čo sa týka interiéru v Lege svoje nápady návrhy atd. No a tak začínam Už hu mám dost dlho na to aby som zmenil auto a kedže z love to je dost biedne tak chce to trocha zmeny. Idem prečalúnit vnútro končiac tapacírom a sedačkamy začal som prednýma stlpikami vo farbe prístrojovky no a ešte pojdu stredné a zadné a strecha tiež na strechu sú neaké té spreje amer.výroby jeden 15e tak skúsim . Sedačky chcem dat neaké bledšie ale ešte neviem kedy a či sa to podarí zrealizovat ale ,ked som už začal musím to dotiahnút až do konca dajte neaké nápady vydel som octávku RS no a tak neako si to predstavujem spravit
- Přílohy
-
- pic155.jpg (103.67 KiB) Zobrazeno 3123 x
-
- IMG_1613_resize.JPG (107.66 KiB) Zobrazeno 3123 x
-
- P160211_19.35[02].JPG (119.36 KiB) Zobrazeno 3123 x
- Reklama
Re: Zmena interiéru v Leganze
Vyprdni se na blbosti prisetri na Cruze a budes mit intos pekny
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
A čo si myslíš, že Cruze má najkrajší interiérmilosh píše:Vyprdni se na blbosti prisetri na Cruze a budes mit intos pekny
-
- Kontaktovat uživatele:
Janko Já som v OPLI robil celý interiér lebo bol hore svetlý a dole modro čierný takže všetko išlo do čierno -chromovej ale bola to babračka no a na Legyne sa mi už v 98 páčil jej interiér a tým že ju teraz vlastním som si splnil sen a na interiéru nič meniť nebudem tedy výzorovo len ten akoby drievko no proste sa mi to páčí,preto mám dreveného superbíka.No v každom prípade kludne začni veď nemusíme sa všetci podobať Miochodom pri tých zimách to spúšťanie čerpadla je bomba
- Hanzy
Lega ma nejhezci interier v hnedem provedeni original nez do nej zacne nekdo rypat.To byl hlavni duvod a to co se mi na ni zalibilo jak jsem ji kupoval byt tam jiny tak ji asi vubec nekoupim a mate to vy sedive mysky
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
No ved každému sa niečo iné páči s tým čerpadlom je to dobré mne to štartuje na prvé otočenie klúča aj ked bolo -20 dobre sme to poriešili nie
Hanzy to máš ako zo ženou možeš mat krásnu akú chceš aj tá sa Ti raz časom zunujeHanzy píše:Lega ma nejhezci interier v hnedem provedeni original nez do nej zacne nekdo rypat.To byl hlavni duvod a to co se mi na ni zalibilo jak jsem ji kupoval byt tam jiny tak ji asi vubec nekoupim a mate to vy sedive mysky
- Hanzy
To mas svatou pravdu
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
No aspon v niečom sme sa zhodliHanzy píše:To mas svatou pravdu
mě se originál taky líbí , nechci tam nic měnit
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Janci ja som tiez svetle veci chcel dat do cierneho.
Na jednom fore chlapik predaval sprej za 500 sk vtedy este povodnych. Cierny na presne taketo veci ako stresny tapacir a sedacky. Boli k tomu aj videjka a vyzeralo to super skoda ze som to vtedy nekupil a teraz uz neviem ako sa ten sprej vola ale bola to super vec.
Chcel by som aj palubku dat do cierneho matneho ale tu neviem vybrat Asi jedien co som este nerozobral
Na jednom fore chlapik predaval sprej za 500 sk vtedy este povodnych. Cierny na presne taketo veci ako stresny tapacir a sedacky. Boli k tomu aj videjka a vyzeralo to super skoda ze som to vtedy nekupil a teraz uz neviem ako sa ten sprej vola ale bola to super vec.
Chcel by som aj palubku dat do cierneho matneho ale tu neviem vybrat Asi jedien co som este nerozobral
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ten sprej neni problém zohnat dá sa objednat stojí okolo 15é lenže další problém je tú strechovicu dostat von z auta jedine iba pri výmene čel,alebo zad.okna neviem či by sa to dalo nastriekat na aute asi musím skusit no té stlpiky som potiahol kožou podlepenov tenkým molitánom je to lepšie ako posraný biely plast Tú prístrojovku na tvojom aute neni probl.vyhodit je to trocha prplačky,len to musíš vedet kde bývajú zašité šroby
- Přílohy
-
- Simply-Spray-black-250x250.jpg (18.9 KiB) Zobrazeno 3058 x
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Ved to ze tie sravbicky som vsetky nenasiel asi lebo som toho odkrutil dost a stale drzala
Ja mam tapac von u mna je to jednoduche otvorim kufrove dvere a ide von
Musi ist aj pri sedane dako predsa predne sedacky von, dole tapec a sikmo cez zadne dvere
Ja mam tapac von u mna je to jednoduche otvorim kufrove dvere a ide von
Musi ist aj pri sedane dako predsa predne sedacky von, dole tapec a sikmo cez zadne dvere
Seat Altea XL 1,6 TDI
No to neviem či by to tak šlo nesmie sa moc ohnút,lebo by to bolo poznat musim to neak vymerat zatial som žiadu strechovicu von takto nedával i ba ak tak ostala v aute
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Skus a uvidis ty daco vymyslis
Seat Altea XL 1,6 TDI