kde si dat namontovat LPG???

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
petoh77

kde si dat namontovat LPG???

Příspěvek od petoh77 »

nazdar chlapi,rozhodli sme sa ze si dame namontovat nove LPG do nasej Leganzy.mohli by ste poradit kde si to dat montovat,pripadne ktorym strediskam sa radsej vyhnut.najlepsie niekde na zapadnom slovensku.vdaka vopred za dobre rady...
Reklama

ppp

Re: kde si dat namontovat LPG???

Příspěvek od ppp »

Ja osobne by som isiel do RV ale to preto lebo ich tam trochu poznam a mohol by som im do toho snad aj kibicovat :) a mozno aj pomoct.
Neodporucam do michaloviec, su to fuseri.
Tu pozname v sulekove pri hlohovci, ja si sice o nich myslim svoje, najma o podtlakovom systeme, namiesto kvalitnej kopie mixeru z polska pouzivjau nekvalitnu nahrazku asi z domacej produkcie alebo ak zakaznik velmi chce tak predrazeny original, ale vstrekovacku snad robia dobre, tam ma nenapada kde by sa dala obabrat cena. Akurat pristup mechanikov je taky, ze ked budete chceiet vacsiu nadrz alebo nejaku nestandardnu montaz, napriklad vyhrievanie reduktora z ohrevu klapky, asi narazite na silny odpor. A riesit problemy je tam zbytocne, pretoze tomu nerozumeju. To ze boli a mozno aj su distributori lovata v tom nehra rolu.
Potom ma skusenost s abrahamovom, tam tiez nie som uplne spokojny, sice je pristupny neobvyklym poziadavkam ale nadrz mi napriklad vymenil zle, ja vime mohol by som ist reklamovat, ale to miniem viac dovolenky nez ked si to dam na jar dokopy sam, takze reklamovat nema vyznam. A este mam voci nemu par vyhrad ale to tak maximalne cez sz. Tyka sa to legislativy.
Okrem toho uz je tu asi len k&k votava alebo ako sa vola v pezinku ale u neho som este nebol ani nemam dovod ist k nemu. Tusim o noom vraveli ze je odbonik na lovato. Dalsia firma, co bola v pezinku a potom v raci skoncila ked vyhoreli :) a netusim ci znovu zacali. V poslednej dobe "vylepsovanim" zakonov sa podarilo nasej milovanej vlade zrusit mnozstvo lpg dielni.

Ono ist za dobrou firmou sa oplati aj cez celu republiku, pretoze po dobrej montazi uz k nim nebudete musiet ist znovu. Ale k fuserom sa budete vracat neustale a miniete nakoniec viac penazi nez date za cestu a hotel. Leganza by sice mala byt bezproblemova aj ked nieviem nakolko je u nej prespekulovana RJ ked uz ma tusim dve lambdy, aj ked to ze ma dve lambdy este nemusi nic znamena,t druha je tam len kvoli kontrole funkcnosti katalyzatoru.
Naposledy upravil(a) ppp dne pát úno 04, 2011 21:04, celkem upraveno 1 x.
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

kesko

Příspěvek od kesko »

Pozri na nete, v pezinku je viac montažnikov na lpg. Obvolať, navštiviť a dohodnuť.
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
Iacobus

Příspěvek od Iacobus »

Ja som sa bol zatiaľ iba informovať u týchto v Hlohovci http://www.mpgas.sk/. Osobnú skúsenosť ale zatiaľ nemám.
Kolega zasa navštívil týchto v Pezinku a je viacmenej rozhodnutý že si to nechá urobiť tu http://www.autoservislpg.sk/#kontakt
Odpovědět

Zpět na „LEGANZA“