:::PREKVAPKO:::
Moderátor: Blue Lanos
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
:::PREKVAPKO:::
Ako som slubil tak som aj ucinil. mal som pre vas male prekvapenie a teraz je s toho velke dvojnasobne.
1, Nový web ktorý sa vám bude dúfam všetkým páčiť.
2, nová adresa je www.lanosclub.com
Co vy na to???
1, Nový web ktorý sa vám bude dúfam všetkým páčiť.
2, nová adresa je www.lanosclub.com
Co vy na to???
- Reklama
- Ondrej Rapčan
huraaaaaaa. uz sa mi nepacilo tukat www.daewooclub.com a tam hned nabehne messageboard. na nexiaclube sa mi stranka pacila viac, ale teraz si to dobehol.
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
heh a to nejvetsi prekpaveni vas ceka tento tydenmrk píše:huraaaaaaa. uz sa mi nepacilo tukat www.daewooclub.com a tam hned nabehne messageboard. na nexiaclube sa mi stranka pacila viac, ale teraz si to dobehol.
I lanosaky i nexiaky
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Blue Lanos
Tak a je to tu Dufam, ze ste vsetci spokojny
Vidite aspon akeho sikovneho sitopana som zohnal Kedysi davno ma milosh oslovil, ze ci neviem o niekom kto by robil daewoo sajtu a vtedu ma napadol emko To sme este nevedeli kam to dopracujeme Vtedy som bol ja jediny ochotny sa na nieco take podujat a bezomna by sa emko s najvacsou pravdpodobnostou doteraz vozil na skode 120 alebo na foobii a bol by mozno sitopanom fabiaclubu To bolo trocha nostalgie a oddnes piseme nove dejny lanosclubu na vlastnej domene
Vidite aspon akeho sikovneho sitopana som zohnal Kedysi davno ma milosh oslovil, ze ci neviem o niekom kto by robil daewoo sajtu a vtedu ma napadol emko To sme este nevedeli kam to dopracujeme Vtedy som bol ja jediny ochotny sa na nieco take podujat a bezomna by sa emko s najvacsou pravdpodobnostou doteraz vozil na skode 120 alebo na foobii a bol by mozno sitopanom fabiaclubu To bolo trocha nostalgie a oddnes piseme nove dejny lanosclubu na vlastnej domene
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Info o zraze ?
>>Daewoo zraz 30.10.2004 v Piešťanoch na parkovisku pri Hermes Trade (bývale Daewoo)
Je nejaky predpokladany program, je mozne ho zverejnit ? Mozno sa mi podari do Piestan dojst, tak by som chcel vediet, co je v plane.
p.s. Mozno si so sebou doviest aj nesoferov - rodinnych prislusnikov ?
Je nejaky predpokladany program, je mozne ho zverejnit ? Mozno sa mi podari do Piestan dojst, tak by som chcel vediet, co je v plane.
p.s. Mozno si so sebou doviest aj nesoferov - rodinnych prislusnikov ?
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
- Blue Lanos
Tuto je vsetko myslim popisane - https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?t=1453
http://www.cardomain.com/id/27101976
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Taky dobre, jen jsme byli na adrese http://lanos.jinak.cz , aspon doufam, ze jsem to uz nepopletl, je to fakt dlouho a rozhodne to tam nevypadalo jako ted na http://www.lanosclub.com eMKo je dobrej kolik, ale nerikejte mu to at nezpychnepalikx píše:te taky chvalim ale jelikoz sem tu pomerne novej tak nevim jak to vypadalo driv.
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele: