Nakolko sa blizi zima a mohlo by to zaujimat ludi ktory pripravuju svojho
Langosa na zimu, tak som odfoti kde presne sa na langosovy nachadza vypustny
ventil na chladic nakolko som s tym mal tiez trosku problem
ten ventil sa nachadza za rurkami a je k nemu fakt dost zly pristup ale da sa to povolit
pri troche stastia a trpezlivosti )
foto toho lanosa na ktorom som z vonku vyznacil priblizne v ktorych miestach
sa ventil nachadza je len ilustracny z netu.
Vypustny ventil chladica
Moderátor: Blue Lanos
Vypustny ventil chladica
- Přílohy
-
- Foto vypustneho ventilu :)
- DSCF6310-1.jpg (48.88 KiB) Zobrazeno 1569 x
-
- Znazornenie z predu
- 1089503446357579_13_full.jpg (50.1 KiB) Zobrazeno 1569 x
- Reklama
Re: Vypustny ventil chladica
To se bude hodit sam sem ho taky kdysi hledal... a nevite nekdo, k cemu je vlevo ta hlinikova krabicka do ktere vedou dva cervene dratky?
Daewoo Lanos, tudor HB, 1.5, ´97
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
To iste som sa chcel opytat aj ja.
Mam to tiez a zatial jedine co ma napada mozno blbost mozno nie je cidlo Airbagov
Este otazka pre hlupeho k comu je to dobre na zimu? Vypustit vodu a znovu dat novu aby lepsie hrialo?
Commander inak ta vitam na nasom fore podla prispevkua registracie usudzujem ze si tu asi prvy krat ci nie
Mam to tiez a zatial jedine co ma napada mozno blbost mozno nie je cidlo Airbagov
Este otazka pre hlupeho k comu je to dobre na zimu? Vypustit vodu a znovu dat novu aby lepsie hrialo?
Commander inak ta vitam na nasom fore podla prispevkua registracie usudzujem ze si tu asi prvy krat ci nie
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
FoXo píše:To iste som sa chcel opytat aj ja.
No ja pytle nemam a tu krabicku tam mam, to asi nebude ono...
Jinak vis k cemu je to dobry vedet na zimu? Rozhodne k tomu, abys tu starou vodu co uz davno neni nemrznouci kapalina mohl vymenit za novou a predesel tak zbytecnym opravam.
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Aha aj som si daco v tomto zneni myslel
No asi pre istotu dam novu bohvie kedy bola moja menena
Tu nastava teraz otazka kolko l vody ide ?
No asi pre istotu dam novu bohvie kedy bola moja menena
Tu nastava teraz otazka kolko l vody ide ?
Seat Altea XL 1,6 TDI
Nevim kolik, ale kup si normalne antifreeze G48 jak vidis na obrazku tady, tohle je koncentrat teda, takze to nemusis redit a rovnou to tam cely nalijes, ja sem si koupil plnou neredenou G48 + destilku, hodis to pul na pul, nalijes to tam a uvidis na nadobce kolik ti jeste chybi, podle potreby dolijes.. Pohoda, stejne to pres ten sroub vypustnej cely nevypustis.