Tlak vzduchu v pneumatikách
Moderátor: Blue Lanos
Tlak vzduchu v pneumatikách
Caute borci chcel by som sa vas spitat ako mate nahustene pneumatiky ? , pretoze ked som auto kupoval tak mi auto dali na 205/60 R16 + plechace , no a dneska som si povedal ze zmeram tlak v nich a kukam kukam v predu mam 2,2 a v zadu 2,6 a ked som kukal prirucku a tak isto aj stitok na dverah tak som tam nasiel ze u cruzu by sa mali predne aj zadne tlakovat rovnako a to 2,2 alebo ECO rezim 2,7 a tak rozmyslam ze si ich idem vsetky pretlakovat na 2,7 na ten ECO rezim . Dovod mojho zaujmu je pri zrychleni mi auto trocha taha do lava ale naozaj len trocha ( skusal som rozne vozovky a neni to nimi ) , tak som kukol na to hustenie a moze to byt aj tym ze zadne su ovela viac nahustene ako predne preto skusim to nahustenie rovnako na 2,7 a uvidim ci to bude mat tendenciu aj tak tahat ak ano tak idem do servisu a dam si vyvazit pneumatiky a ak aj to bude v pohode tak si dam premerat geometriu a ak aj to tak moja hlupa paranoja
Chevrolet Cruze 1.6 Base + Klima , cierna carbon
- Reklama
Re: Tlak vzduchu v pneumatikách
Tak já jezdím už více než rok na 2,5 atm na všech kolech (i v zimě) a jsem naprosto spokojen jak se stabilitou, tak s jízdním komfortem. (205/60 R16)
Mitsubishi Lancer Sportsedan 1,6 MIVEC
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
Ja som to nakoniec nechal na tom ECO rezimu ako je to pisane na stitku a kola mam 2,7 aj v predu aj v zadu , citit viac nerovnosti ako na 2,2 ale tak vyskusat treba . Moj problem s jemnim natacanim do lava to vyriesilo
Chevrolet Cruze 1.6 Base + Klima , cierna carbon
ja mam na karoserii ze 2.2 to sa mi zda velmi malo. Mam to na 2.5 a v pohode
Nový lama majiteľ Cruze 2.0 VCDI 163k BLACK
Tak tak aj ja mam na letnych 2,5bar ale v zime fukam na 2,2 nech to neni take tvrde.
Biely Cruze 1.6 LS PLUS
Tak ja mam kola nafoukane od mechanika a celej pulrok to neresim nicmene je zajimave, ze dofoukani prednich kol odmaze nataceni doleva, to bych chapal pri vyvazeni, ale takto...no hlavne jak uz jezdis zase rovne
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca