zaseklý zámek u dveří
Moderátor: Blue Lanos
zaseklý zámek u dveří
prosim o radu, posledni dobou se mi dost casto stava, ze mi nejdou odemknout dvere u ridice, ani zevnitr ani z venku, vnitni "cudlik" jde tak do pulky, asi se to vzdy zasekne, takze nastupuji stranou spolujezdce..neni to moc prakticky vzdy mi to az otevre pritel, kdyz zvenku opravdu silou zabere klickem, ale nerada bych jej zalomila vubec me nenapada co s tim a cim by to mohlo byt......chce to novy zamek?...nestalo se to nekomu z vas?
moc moc diky
moc moc diky
- Reklama
Re: zaseklý zámek u dveří
ale zase je to frajerina takhle u hypace prijit k autu, nasednout a zatimco ostatnim klesa celist odfrcet prycviki píše:prosim o radu, posledni dobou se mi dost casto stava, ze mi nejdou odemknout dvere u ridice, ani zevnitr ani z venku, vnitni "cudlik" jde tak do pulky, asi se to vzdy zasekne, takze nastupuji stranou spolujezdce..neni to moc prakticky
a kua, tak ja koncim v sousednim threadu to navazeni do fotky a spol.viki píše:vzdy mi to az otevre pritel,
imho by melo stacit to promazat - zkus tam caknout odrezovac, ale uvidis, aby to nebylo neco pokrivenyho za calounenim ...viki píše:kdyz zvenku opravdu silou zabere klickem, ale nerada bych jej zalomila vubec me nenapada co s tim a cim by to mohlo byt......chce to novy zamek?...
nestalo a doufam, ze nestaneviki píše:nestalo se to nekomu z vas?moc moc diky
Re: zaseklý zámek u dveří
spis chlap si rekne..jeje zenska, asi ji nenapadne, ze kdyz nastoupi druhyma dverma, nemusi to prelizat:))jakub píše:ale zase je to frajerina takhle u hypace prijit k autu, nasednout a zatimco ostatnim klesa celist odfrcet prycviki píše:prosim o radu, posledni dobou se mi dost casto stava, ze mi nejdou odemknout dvere u ridice, ani zevnitr ani z venku, vnitni "cudlik" jde tak do pulky, asi se to vzdy zasekne, takze nastupuji stranou spolujezdce..neni to moc prakticky
a kua, tak ja koncim v sousednim threadu to navazeni do fotky a spol.viki píše:vzdy mi to az otevre pritel,
imho by melo stacit to promazat - zkus tam caknout odrezovac, ale uvidis, aby to nebylo neco pokrivenyho za calounenim ...viki píše:kdyz zvenku opravdu silou zabere klickem, ale nerada bych jej zalomila vubec me nenapada co s tim a cim by to mohlo byt......chce to novy zamek?...
nestalo a doufam, ze nestaneviki píše:nestalo se to nekomu z vas?moc moc diky
asi neco pokrivenyho, ale samo od sebe?? z niceho nic?...nevim nevim
v jednom malym servisu mi rekli min. 6tis., i to mi prijde dost!! pry se rovnou meni celej blatnik! tak nevim. zkusim se poptat sikovnyho "opravare" co bydli kousek od mych rodicu, asi pristi rok a sem zvedava.mrk píše:inak ked tam pojdes s autom do servisu TY, bude to za 1400CZK a ked posles priatela alebo otca, tak to bude pod 700CZK. nic v zlom, ale skusil by som na tvojom mieste ist do ineho servisu - na toto staci aj niekto kto opravuje auta v garazi, lebo tych 8000 za opravu blatniku je odrb. podla mna.
jojo:) pritele tam nedotlacim a k nasim to mam celkem daleko, ale ted jsem nechavala delat u nich u jednoho servisaka kompl. prohlidku, vymena brzdovky, serizeni motoru, vymena chl. kap. atd....no a byl moc moc sikovnej a levnej:) tak si radej vzdycky vemu dovcu a udelam to tam
tak jo, zatim to necham tak a pak se poptam v tom malym servisu jak jsem to ted mela, muj tata tam dava svyho "milacka" veterana uz leta a je spokojenej.jsem zvedava co s tim bude.mrk píše:tych 6 za blatnik je uz lepsie, lebo samotny blatnik stoji nejake 2 + farba + robota. ale oprava toho odomykania bude ooooooomnoho lacnejsia, urcite to je nejaka prkotina.
stejne tam letos musim jeste na vymenu pneu.tak pak dam vedet pro zajimavost co to bylo a kolik to stalo.
dik
boze todle nevydrzim, nevydrziiim nezareagovat mne napadla skvela vec: robert je ted nabuseny zkusenostmi s rozebiranim interieru, tak by to mohl viki dat do kupy, navic riziko komplikace s airbagem je v pripade bocnich dveri minimalniRobert píše:Tak s timhle jsem se jeste nesetkal....noo...teda jednou, ale to jsem mel jeste Fiat 126p
Tam to bylo bezny, ze neco upadne atd...
sry, ale tohle mi fakt nedalo, nutkani bylo tak silneeee
Jakub: Tohle mam brat jako urazku??? Nezlob se na me, ale ne kazdej je dokonalej a to, ze jsem si s prominutim "zkurvil" AIRBAG, jeste neznamena, ze bys me tu mel napadat vetou, ze jsem "NABUSENEJ ZKUSENOSTMA S ROZEBIRANIM INTERIERU" a mel neco Viki spravovat ci radit. Psal jsem jen, ze jsem se s tim jeste nesetkal, takze tuto narazku nechapu
Priste si to prosim nech pro sebe, neni mi to zrovna prijemny a to, ze jsem tady "NEJMLADSI" a nemam tolik zkusenosti jako vy neznamena, ze se po me budete vozit
Priste si to prosim nech pro sebe, neni mi to zrovna prijemny a to, ze jsem tady "NEJMLADSI" a nemam tolik zkusenosti jako vy neznamena, ze se po me budete vozit