Skubani na trojku

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Odpovědět
Brutal

Skubani na trojku

Příspěvek od Brutal »

Nazdar borci mam nexii 1,5 mpi sedan najeto 84000, je to cupr auticko, fabiim davam na prdel jede to 190, nemuzu si stezovat. Nekdy citim ze na trojku (jen na trojku - ostatnich kvaltu se to netyka) trochu skube. opakuju jeste jednou- jen na trojku. :twisted:
Jinak je to supr forum 8)
P.S. Jo chlapi vjakych otackach vam zasahne omezovac (treba na ctverku)???
Reklama

Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

U 16V je omezovač někde kolem 7500 ot. Však si to vyzkoušej.... třeba na sprintu :lol:

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

Brutal

Příspěvek od Brutal »

to jako fakt??? Ale ja mam osmiventil. Zkousel jsem to trochu na rovine a nad 6500 se tomu moc nechtelo :cry: ale mozna jsem na to moc hodny...
jo a nahodou o tom skubani nic nevis , ze??
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Škubání mě netrápí, takže Ti bohužel neporadím.

8V má omezovač myslím v 6500, ale nejsem si jist. Kluci poradí.

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

Marek

Příspěvek od Marek »

Tak ten omezovač bude asi tak 6500ot/min. Jednou když sem potřeboval rychle předjet tak sem dvojku podržel dýl než bylo zdrávo a omezovač zasáhl. Už to nehodlám opakovat byla to výjimečná situace. :lol:

Škubání mě taky netrápí takže nepomůžu :(
milosh

Příspěvek od milosh »

Mel jsem podobny problem, ze mi auto cukalo, ale vyresil jsem to tim, ze jsem vymenil svicky, kabely, vicko rozdelovace a a ni pak to nepomohlo, takze jsem z toho byl spatny, ale nahodou jednou natankoval u lepsi pumpy - Shell a hnedle to cukani prestalo, takze mozna i toto je tvuj problem :)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Takovýhle škubání je těžký nedělá to když plyn jen tak lehtáš a jedeš plynule to by mohl být EGR jinak klasika svíčky kabely víčko aspoň vyčistit a jak píše Miloš nejdřív natankovat jinde jestli bereš pravidelně jen na jednom místě 8)
demodemo

cukání

Příspěvek od demodemo »

Ja měl podobný problém. Jak se tu už píše, pomohla výměna kabelů a oprava víčka rozdělovače. Po přeměření 2 kabely špatné. Taky se mi stalo, že to někdy při 3 cukalo a při zastavení šel z výfuku nepříjemný smrad. Po změně čerpací stanice vše OK.
Brutal

Příspěvek od Brutal »

Dik za rady, zkusim to, je fakt ze to dela jen kdyz to lechtam. pri prudsi akceleraci je to O.K. fenks mens 8)
]Rebro[

Příspěvek od ]Rebro[ »

Asi je to statne auto.... xce, aby islo viac prachov do kasy pumparom... :roll:
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory